Следва

Нещо ще се случи! Нещо БЕЗКРАЙНО КРАСИВО!

Rock the New Year: 10 безупречни визии за Новогодишната нощ

Are you ready !?

Shopping преди 6 години

Разкошна и царствена, на новогодишната нощ й отива цялата празничност, на която сме способни. А в основата на тази празничност, за нас стои именно визията. Защото когато аутфитът олицетворява всичките ни тайни стайлинг желания и е в кореспонденция с тържественото настроение на фойерверките и отразяващите всеки блик чаши за шампанско, то тогава, смеем да кажем, естетските ни нужди ще бъдат задоволени.

Очакванията за нещо още по-красиво от предишното, които неизменно съпътстват посрещането на новата година, често се превръщат в малък повод за истерия. Без достатъчно добра предварителна подготовка, и да, тук отново говорим за аутфита, плановете никога не се осъществяват по план. Затова пък списъкът с шопинг желания и потребности е от съществено значение за нас, което води до разглеждането на цели десет забележителни стайлинг идеи по повод най-голямото парти за годината.

Прекрасен начин да си припомним какво не бива да изпускаме откъм елементи - пайети; диаманти; непрактични, но страшно красиви аксесоари; както и мини дължини или величествени макси силуети; изброяваме основното, но и малко отгоре, защото поводът повелява...

 

1. Класическата и непретенциозна кройка на роклята-риза "оживява", когато е изработена от луксозна и красиво движеща се коприна. Потопена в горещ мока тон, който комплиментира неповторимо кожата с топли подтонове, визията засиява тържествено с помощта на особено актуалните преувеличени златни бижута и малката чанта от екзотична кожа.


Пръстен Alighieri 466 лв.
Рокля
Marina London 677 лв.
Металик сандали
Bershka 50 лв.
Чанта
Rochas 1156 лв.
Колие
Alighieri 466 лв.

 

2. Както ясно подчертахме в един от последните ни стил уроци за тази година, пайетите наистина са оптималното парти решение. Носим ги смело и категорично, а изборът ни се спира върху тази красиво драпирана рокля в сребро. Сама по себе си тя е достатъчен акцент, затова останалите аксеоари оставяме елегантни и ненатрапчиви.

Рокля Asos 210 лв. 
Обици
Frey Wille 1005 лв.
Сандали
Public Desire 66 лв.
Клъч
Jimmy Choo 1666 лв.

 

3. Посрещаме с отворени обятия 80-тарското диско вдъхновение, с помощта на златната миди рокля. Впечатляваща във всеки един свой детайл, нейни верни съюзници в новогодишната нощ стават изчистените аксесоари като деликатните асиметрични обици, ботите на висок ток и неголемият клъч.



Рокля
&Other Stories 245 лв.
Боти
Zara 139 лв.
Асиметрични обици
Cos 37 лв.
Чанта
Furla от 770 лв. на 539 лв.

 

4. Скъсеният топ добива съвсем ново звучене, веднъж съчетан с разкошните палацо панталони в млечен тон. Скулптурираните къдри и прибраният силует са особено добра комбинация за значително издължаващия силуета панталон, който макар и да не е сред очевидните парти избори, изглежда зашеметяващо...


Топ Bershka 40 лв.
Панталони
Marella 360 лв.
Обеци
Zara 26 лв.
Чанта
Asos 55 лв.
Сандали
Public Desire 66 лв.

 

5. Костюмът винаги изглежда свежо като парти визия, а за празничния сезон на 2017-та, той е задължително потопен в металик палитрата. Със стайлинг идея, взета назаем от последната резортна колекция на Isabel Marant, съчетаваме костюма с равни чехли и смели бижута.


Блейзър Topshop 122 лв.
Панталони
Topshop 100 лв.
Чехли
&Other Srories 194 лв.
Обеци
Stradivarius 16 лв.
Чанта
Chloe 1407 лв.

 

6. След изключително успешната колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent за Есен/Зима 2017-та и по-специално кристалните ботуши, които предизвикаха истински фурор, визията категорично заслужи своята маса подражатели. Основното тук, разбира се, са бляскавите обувки и малката черна рокля.


Рокля H&M 90 лв.
Ботуши
Topshop 197 лв.
Клъч
Saint Laurent 1862 лв.
Гривна с диаманти
The Diamond Store 800 лв.

 

7. Gold all over тематика, която комбинира в себе си елементи от коренно противоположни естетики. Широките диско панталони стоят в основата, а нагоре продължаваме с дантелено боди, толкова красиво, че заслужава да бъде показано. Върху рамената небрежно намятаме строг блейзър и не забравяме високо извисяващия се черен ток.

Боди Palmers от 196 лв. на 137 лв.
Панталони
Coast Micha 330 лв.
Блейзър
Mango 80 лв.
Чанта
Clare V 431 лв.
Обици
&Other Stories 57 лв.
Обувки
Saint Laurent 1754 лв.

 

8. С червената миди рокля трудно бихме могли да сгрешим. Достатъчно тържествена в своята естетика, като аксесоари съвсем не й необходимо много - чифт изящни обувки и чантата-бижу са повече от достатъчни.


Рокля Lavish Alice 138 лв.
Обувки
Casadei 1421 лв.
Обеци
Oscar de la Renta 286 лв.
Чанта
Roger Vivier 3724 лв

 

9. Отбелязваме страхотния вид на пайетите и в един от особено модерните силуети на сезона - топ с едно рамо и панталони с преувеличени къдри в крачолите. Визуално издължаваме силуета с обувка на ток, която оставя глезена открит, а детайлът с каишка зад петата съвсем не е за подценяване.

Топ MSGM от 760 лв. на 532 лв.
Панталони
PerttyLittleThing 55 лв.
Обувки
Mango 100 лв.
Обеци
Asos 18 лв.

 

10. На границата между между цвета на годината - виолетово и сочния маджента тон, семплата в кройката си рокля, всъщност е изключително въздействаща. Заради силния цветови акцент, и тук оставяме аксесоарите приглушени, за да бъде резултатът зашеметяващ.


Рокля Galvan 1540 лв.
Обици
Leigh Miller 588 лв.
Сандали
Zara 70 лв.
Клъч
Valentino 2352 лв. 

More Shopping