Следва

Петъчна доза секс: Джеймс Дийн

ПреLUSTителки в кухнята: Божана Кацарова&Miele точно на Коледа

Помним много добре първата ни среща с Божана. Магнетична. Еуфорична. Смешна. Различна!

Food преди 6 години

Оттогава датира категоричното ни: Божана К. е не само Master Chef, но и Master момиче / в момента я гледаме всеки петък от 13:00 и 21:00 часа по 24 Kitchen./



След срещата ни в кухнята с прелъстяващите красавици Сара, Глория и Деси, които сготвиха за нас божествено телешко с шалот, ябълки & канела, круши & вино и десерт от маскарпоне с авокадо и ром, днес кулинарна приказка ни разказва Master чудото Божана!  Отново става дума за добро хапване, готина готвачка, страхотни уреди и изобщо празник - в компанията на Master Б. и Miele просто не попадаш в рамката!  

Мястото: Miele Experience Center
Рецептата: Шоколадов мус
Продуктите:
250 гр. шоколад
300 гр. белтък
50 гр. масло
5 жълтъка

За крънча
4 белтъка
50 гр. пудра захар
200 гр. белен бадем

150 гр. сметана
300 мл. мляко
100 жълтък
1 шушулка ванилия
70 гр. захар

* спазвайте стриктно пропорциите (про-препоръка на Chef-a)!

 


Необходими помощници в кухнята:

*Островен абсорбатор Miele, с рециркулация на въздуха и филтри от активен въглен DA 7006 Aura, с мощност 600 куб.м., Conactivity и индикация за почистване на филтрите плюс таймер.

*Хладилник за вграждане K 1901 Vi Master Cool с обем 557 литра, Master Fresh отделение, Led осветление, Dyna Cool система за равномерно разпределение на температурата.

*Фурна за вграждане със сензорен текстови дисплей, с менюта на много езици. Повече от 60 автоматични програми, обем 76 л., температурен режим: 30-⁠300°С.Пиролиза и Perfect Clean покритие.

*Индукционен плот Miele за вграждане. КМ 6304 с таймер за всяка зона, Boost функция за изключително бързо загряване. Разпознаване размера на съда. Conactivity /безжична връзка между плот и абсорбатор/. Вграденият в кухненския плот таймер се настройва с едно движение и супер лесно, тотален Мастър шеф в асистенция.











Миризмата на Коледа се смесва с ароматното майсторство на Божана, която /за тази година/ завършва преLUSTяваща кулинарна поредица на Miele и View Sofia. Благодарим за магията, таланта и вдъхновението! 


Весели празници и хайде всички на шоколадовия мус - за закуска и не само! 
Как става, във видеото долу>>> 




На мястото, на което готвихме с преLUSTителките в поредицата, се организират кулинарни курсове, които силно препоръчваме, всички подбробности са на: www.yummycooking.bg.

More Food