Следва

Christmas party guide

Street style вдъхновения: The best of the best за 2017-та!

More issues than Vogue!

Street Style преди 6 години

Последните дни на месец Декември повеляват не само равносметки за постигнатото през годината, но и още заслужено време за чиста доза естетическа наслада. И тук се появяваме ние, за да ви я поднесем - коледни приказки от майсторите на бижутата запомнящите се звездни визии от червения килим запомнящите се звездни визии от червения килим  епизоди; както и 50-те модни момента на годината, които тепърва предстои да разгледаме.

Подготвяме купища визуално привлекателни материали, които да отбележат подобаващо края на 2017-та, защото тя има с какво да бъде запомнена. Сред тези материали, разбира се, няма как да не се побере и редовната и особено любима стрийт стайл рубрика, която разглеждаме всеки петък. Сега обаче, тя е още по-богата, за да увеличи удоволствието от разглеждането на кадрите поне х10. Тук се запечатват всички най-забележителни стрийт моменти, случили се през годината във всяка една от модните столици на планетата.

Спокойно можем да кажем, че 2017-та ще запомним като годината на all pink визиите; оувърсайзд костюмите; монохромните аутфити в непоносимо силни цветове; както и забележителните обувки в пайети, кристали и брокат, съчетани в шантави, впечатляващи и оставящи ни без дъх комбинации, за които си припомняме с удоволствие отново и отново...
Подбрани с много внимание, всичките 65 разглеждаме горе в галерията>>>

More Street Style