Седмичен ХОРОСКОП - 25.12 - 31.12

Astro преди 6 години

Венера навлиза в Козирог на 25-ти декември и ще остане там до 19-ти януари. Тя насочва нашето внимание към непоколебимия и яростен дълг към самите нас, а именно – да преследваме целите си и да не се отказваме от мечтите си. Венера в Козирог създава любов към работата, което ще ни накара да се трудим още по-усилено за онова, което искаме. Планетата ни позволява да виждаме по-ясно възможностите пред нас и да ги оценим, особено през разгръщащата се пред нас 2018 г.

Полумесецът в Овен вдъхновява настроенията ни по активен и оптимистичен начин. Това е времето, в което ще поставим личностното си развитие и усъвършенстване на преден план. Застоят не ни удовлетворява. Имаме нужда да действаме, да се променяме и да откриваме. Луната носи в себе си израза на смелата сила, на смелите действия и решения, както и нуждата от приключения и нови изживявания. Ще изпитваме ненаситност от живота и това активно влияние ще бъде едно от най-благоприятните за тази седмица.

Опитайте се да се съсредоточите върху най-прекрасните неща, които се случват около вас. Черпете вдъхновение от тях, оставяйки се на емоцията, която е способна да създава красиви неща.

Сега страстта е тази, която ръководи разума. Той ще се съобразява с нея, като по-скоро ще й помага, отколкото да й противоречи. Затова тези два различни полюса – разум и страст – ще породят нещо положително, което ще даде добър нов старт по един или друг начин на всеки от нас.

Хороскоп

Още от Astro