Следва

Къси панталони Scotch&Soda

Назаем взехме – Емблемите на модата – Vogue Paris

Френският Vogue е любимия ни по няколко причини. Първо, защото това е наистина много шик, второ, защото възпитава вкус и стил, и трето, защото всеки материал е изпълнен с умисъл и целия брой се върти около една тема или стила на една личност...

All fashion преди 14 години

Френският Vogue е любимият ни по няколко причини. Първо, защото това е наистина много шик, второ, защото възпитава вкус и стил, и трето, защото всеки материал е изпълнен с умисъл и целият брой се върти около една тема или стила на една личност.
 

Страшно много ни харесва и броя за месец aвгуст, който обръща повече внимание на марките и емблематичните за тях неща, отколкото на тенденции, ревюта, дрехи и личности.
 

В този брой на Vogue, Карин Ройтфелд и екипът й разказват за емблематичните продукти на марките, за стила и за дрехите и облеклата, с които за известни.



Alexander McQueen, Celine

В сесията, по идея и реализация на самата Карин, виждаме най-емблематичните дрехи и аксесоари от последните колекции на едни от най-известните дизайнери в света, но в същото време облеклата са съобразени с типичния стил на марките.

Burberry, Chanel

Виждаме костюма от туид на Chanel, каретата на Burberry, шаловете и кожените продукти на Hermes, както и обемите и изчистените линии на Balenciaga.


Balenciaga, Hermes

Сред близо 40-те снимки обръщаме внимание на етно десени на Etro, младежкия секси стил на D&G, класиката сред джинсовите облекла Diesel и щампте на Emilio Pucci, които се разпознават по цял свят.

D&G, Etro

Интересното на този брой е и изчерпателната селекция от имена като екипът на френското издание на модната библия представя над 40 модни къщи с най-известните им продукти.

Emilio Pucci, Diesel

Други лейбъли, които правят впечатление са Yves Saint Laurent, Celine, Gianfranco Ferre. Тук се обръща специално внимание на бялата риза на Ferre, чантите на Celine и смокинга на Yves Saint Laurent.

Gianfranco Ferre, Yves Saint Laurent

С радост разглеждаме и снимките, на които са представени сложните структури на Givenchy, Vivienne Westwood и Junya Watanabe.

Неоромантизъм от Givenchy, деконструктивен пачуърк от Vivienne Westwood

Впечатление правят и имена, известни с деконструктивната си мода като например Rick Owens или Yohji Yamamoto.

Junya Watanabe, Comme des Garcons

Внимание е обърнато и на десените като виждаме класическите цветни плетива на Missoni и цветните принтове на Kenzo.

Kenzo, Missoni

Редакторите и модните сътрудници на списанието са обърнали и внимание на аксероарите като представят емблематичните чанти на Bottega Veneta и Louis Vuitton.

Louis Vuitton, Bottega Veneta

И разбира се кулминацията са официалните тоалети - фини къси рокли на Lanvin и секси визията на Versace.

Lanvin, Versace

Специално внимание е обърнато и на майсторите на официални вечерни дълги рокли.


Donna Karan, Valentino

Най-много ни допадат червените предложения на Valentino и Nina Ricci, драпираните рокли на Donna Karan и артистичните предложения в стил haute couture на Oscar de la Renta.


  Nina Ricci, Oscar de la Renta

 

 

More All fashion