Следва

Всички носят: Ботуши над коляното

Pre-fall 2018: Emilio Pucci

It's fashion time

Runway преди 6 години

Цветна и богата на принтове и настроения, pre-fall колекцията на Pucci оправдава и този път очакванията на модната публика. С вдъхновение насочено този път към попарт културата, Анди Уорхол и неговата дългокрака муза Еди Седуик, принтовете оживяват и леко отместват посоката на дизайн от това, което обикновено сме свикнали да наблюдаваме от италианската къща. Предимно наситеният с вечерни и парти рокли line up отстъпва място на значително по-приложимите в ежедневието силуети. Преувеличеното палто от марабу, цветните костюми, както и кукленските мини рокли, които съчетани помежду си олицетворяват максимализма като понятие в стайлинга.

Иконичните за наследството на бранда принтирани клинове заемат ролята на акцент в колекцията, съчетани с други елементи в color block мотив като пуловери и сатенени панталони. Измежду непрестанните сблъсъци на цветове и принтове, креативните сили зад бранда някак съумяват да балансират всичкия този излишък в модерен и дори практичен маниер на носене. Костюмът като елемент също играе главна роля в последната колекция на Pucci - с великолепна кройка и издължен силует на блейзъра, а панталоните - скъсени и със задължителна висока талия...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.