Следва

Приспиване на децата!

Мелания VS. Деси: Коя е по-стилна в новогодишно розово?

Пинко Розовата Пантера...

Celebrities преди 6 години

Първата на САЩ Мелания Тръмп в розово и нашата Първа и тя в розово.

За новогодишна гала вечер в скъпарски ресторант във Флорида, съпругата на американския президент Доналд Тръмп - Мелания заложи на бляскава рокля с лейбъл Erdem и на цена от 3075 евро.

С шармантен буфан ръкав и присъщите за марката флорални мотиви госпожа Тръмп удиви всички и започна новата година в модна кондиция.

От своя страна, нашата Първа дама Деси Радева избра да заложи на абсолютно същия розов цвят, който облече американската й "колежка". Като почетен гост на Новогодишния концерт на Виенската филхармония съпругата на Румен Радев облече рокля от розово букле с десетки нюанси и видове кристали Сваровски на лейбъла NEVENA London.



Оставяме настрана нашата оценката за аутфита на българската Първа и питаме вас: Коя е по-стилна? Мелания Тръмп или Деси Радева?


Анкета

Коя е по-стилна? Мелания Тръмп или Деси Радева?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 18 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.