Годишен ХОРОСКОП - 2018

преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

2018 г. няма да бъде от най-простите години за вас, тъй като тя ще се явява границата между вашето минало и бъдеще. Ще трябва да направите големи равносметки и да вземете важни решения.

Направете това, което сте планирали отдавна. Чакали сте достатъчно, време е да продължите напред. Готови сте за тази промяна.

Работа, кариера и бизнес

През цялата година ясно ще виждате и ще разбирате все по-добре, че миналото трябва да си остане минало. Сега правите крачка напред. Това леко ви плаши, но пътят назад не е опция.

Новите начинания изискват обучение и добър опит, за които ви трябва висока амбиция. Трябва да бъдете по-организирани и гъвкави.

Предприемачите и мениджърите не само ще разширят полето на бизнеса си, а и ще го преориентират в много отношения. Не е изключено за тази цел да има нужда от нови инвестиции и реконструкции.

Тези ангажименти и действия ще бъдат основният фон на цялата година, като през първата половина от 2018-та ще постигнете най-голям просперитет, тъй като ще бъдете най-продуктивни. През юли и август обаче са възможни конфликти и неприятни ситуации, с които трябва да се справите. Не трябва да оставяте на тези пречки да размиват целта ви.

Ако продължавате да работите усилено, проблемите ще бъдат решени до есента. През по-студените месеци много спорове ще бъдат потушени по един или друг начин. Можете с високо вдигната глава да влезете в новия си професионален режим, за който отдавна сте мечтали.

Онези, които не разполагат със свой бизнес, ще трябва пък да сменят работата или да се ослушват за нови възможности в сегашната. Благоприятен шанс е вероятно да се появи за вас в края на ноември или декември.

Важно е да изпълнявате спокойно задълженията си и да не се претоварвате. Търсете начини за оползотворяване на всичките си таланти и способности. Най-смелите представители на знака може да направят първата стъпка към започването на свой бизнес. Стъпката може да бъде малка, но поне почвата за този голям план ще бъде подготвена през 2018 г.

Пари

Финансово годината ще бъде разнообразна. Много от идеите ви ще се развият, но благодарение на спонсорство или финансова подкрепа. При много от вас голяма резултатност ще дадат сделки, свързани с недвижими имоти.

Други представители на зодията ще получат силна подкрепа от родители, брачен партньор или приятел. Звездите препоръчват внимателно да се следят всички финансови документи, така че да няма неочаквани проблеми.

Любов и семейство

С „въпросите на сърцето“ годината се дели на две части: периодът до юли е спокоен и хармоничен, но след това с партньора ви ще вземате големи решения, свързани с грандиозни промени. Някои ще започнат да живеят заедно, други ще се преместят, а трети ще решат, че са готови за брак.

През лятото са възможни и някои „буреносни облаци“ в отношенията, тъй като времето ви кара да искате промяна, но краткият период, в който тази промяна се осъществява, ви плаши и ви прави леко изнервени.

При някои двойки споровете ще бъдат свързани с деца.
През есента обаче всичко ще влезе отново в релси, така че се опитайте да преминете по най-лекия начин през проблемите през лятото. Разговаряйте повече и се опитвайте и да изслушвате партньора си.

Здраве

През цялата година ще бъде важна добрата грижа за здравето. В противен случай няма да разполагате с пълната си енергия, което ще възпрепятства всички аспекти на живота ви. Това важи най-вече за представителите на зодията, които плануват да имат деца. Сега моментът може да бъде най-подходящ, но това до голяма степен ще зависи и от вас.

Етикети

Хороскоп

Още от

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.