Годишен ХОРОСКОП - 2018

преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Новата 2018 г. ще постави пред вас много по-амбициозни цели: да разширите полето си на познания и способности и да успеете!

Сатурн, „разполагащ“ се в знака ви, непрекъснато ще си взаимодейства с Уран. Това означава, че животът ви ще изисква кардинални промени. Застоят и тъпченето на едно място, в каквото и да е отношение, няма да ви донесат нищо. Искате да се развивате и да откривате, да се радвате на успехи и да бъдете удовлетворени от себе си.

Работа, кариера и бизнес

Някои проекти, които сте започнали преди две години, сега тепърва ще дадат своите плодове. Отношенията ви с хора на високи позиции в обществото ще бъдат от голямо значение. Тяхното въздействие върху професионалния ви път е определено положително.
Контактите със стари сътрудници ще се възстановят.

Много представителки на вашия знак ще кореспондират с хора от други градове и държави, което ще бъде ключово за успеха на професионалните планове в близкото бъдеще. Не ограничавайте контактите си до наличното. Разширете кръгозора си. Само така ще имате шанс за максимални резултати. Възможни са чести пътувания и работни срещи, като този процес ще продължи до 2019 г.

Въпреки, че звездите са на ваша страна през по-голямата част от годината, трябва да бъдете особено внимателни с документите и с всякакъв вид бюрократични въпроси, свързани с работата ви. Старайте се всичко да бъде изрядно. Ако неглижирате тези фактори, то през есента е възможно да имате големи проблеми, които ще трябва да разрешавате. Имате възможността лесно да ги избегнете.

В някои професионални отношения ще възникне напрежение през лятото, особено през юли и август. Това ще се дължи на неизпълнени дългове и задължения, които са причина за спор. Разчистете тези сметки, иначе рискувате тези отношения да бъдат окончателно прекратени.
През септември ще трябва да направите компромис, който обаче ще ви донесе много в професионален план.

По-голямата част от вас ще могат да разчитат на пълната подкрепа на своите началници, на приятелско отношение от страна на колегите, както и на благоприятна работна среда.

Пари

Финансовото ви състояние ще бъде стабилно през по-голямата част от годината. В средата на 2018 г. ще имате повече разходи, което може малко да разклати плановете ви. Ако обаче добре разпределяте доходите си, то може дори да не усетите някаква липси и промени.

По-голямата част от разходите ви ще бъдат свързани с близките и семейството ви. Ще инвестирате в дома си, а също така ще предприемете пътувания, които планирате отдавна.

Харчете разумно. Винаги първо мислете кое е най-приоритетно за момента. Така ще бъдете най-удовлетворени.

Любов и семейство

През първата половина на годината е възможно да възобновите отношенията си със стар приятел или да се възобнови отдавна забравена тръпка, която ще породи нова страст. Тези отношения ще се развият през 2018 г., като през лятото вече ще ви бъде ясно накъде отива всичко това.

Останалите от вас, които имат половинки, ще имат „безоблачни“ и здрави отношения с партньора си. Той ще бъде много важна фигура в развитието ви на всякакво ниво – личностно и професионално. Подкрепата на любимия човек ще е от първостепенно значение за вас.

Отношенията с роднините ви ще се подобрят. Ако е имало стари спорове, то те ще бъдат решени още в началото на годината. И двете страни ще имат нужда да започнат на чисто.
Ако имате роднини в друг град или държава, то със сигурност ще ги посетите през новата година. Някои от вас ще променят местоживеенето си, заедно със семействата си.

Здраве

Сатурн ви насочва към много по-здравословен начин на живот. Грижата за себе си, умереността, както в храненето, така и в пиенето ще бъдат важни за вас. През по-голямата част от годината ще бъдете в отлична форма. Ако имате някакви проблеми, то те бързо ще отминат, ако самите вие не им позволите да се задълбочат.

Етикети

Хороскоп

Още от

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.