Годишен ХОРОСКОП - 2018

преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Тази година ще бъде изключително благоприятна за Телците. За първи път от много време разбирате, че не сте сами и на този свят има хора, които винаги ще бъдат до вас и ще ви подкрепят.

„И сам воинът е воин“ не важи за вас. Виждате колко сте свързани с определени хора – битката ви е обща.

Работа, кариера и бизнес

През 2018 г. ще имате големи постижения, тъй като ще вземате активно участие в дела, свързани с хора, които имат влияние и власт. С тяхна помощ ще бъде възможно да разширите бизнеса си или да развиете себе си в определена професионална насока. Контактите, които ще завържете, ще бъдат много ценни. Възможни са чести пътувания и срещи, свързани с работата.Някои от вас ще възобновят старо сътрудничество, но на съвсем нова основа и условия.

Отношенията с хората, които ви подкрепят в работата и бизнеса ви, трябва да бъдат добре премерени и коректни. Необходимо е да имате пълното разбиране за това на кого и какво дължите, като това важи и за отсрещната страна. Определете ясно целите си и не започвайте нищо, ако не сте сигурни, че с лицата от работната ви среда не делите обща кауза.Възможно е и да се сблъскате с хора, с които няма да можете да постигнете консенсус. Това не означава да промените идеите си. Просто трябва да откриете правилните хора, с които да ги споделите.Ще има ситуации, в които ще трябва да взимате бързи решения. Неочакваните промени могат да създадат напрежение, но пък така ще можете да проявите голяма част от своите таланти в професията си.Макар и да нямате време за губене, важното е да премисляте добре действията си, особено онези, които са отнесени към категорични и необратими резултати.

Пари

Разпределяйте добре финансите си през 2018 г., тъй като случващите се неща около вас не ви позволяват излишно прахосване. Не се очакват големи приходи, затова и разходите ви не трябва да бъдат грандиозни. За по-сериозните финансови въпроси се уверете, че разполагате с правни документи за всичко, което правите.

Любов и семейство

През 2018 г. при вас почти всичко ще върви перфектно в личен план. Особено голям късмет ще имат тези представители на зодията, които отдавна нямат партньор – можете да очаквате съдбоносна среща във всеки един момент през годината. Обвързаните ще преминат на следващ етап от връзката си. Много от вас ще започнат да мислят за брак.Интересен развой в любовта ще има при някои Телци, които още не са преживели стара връзка. Съвсем възможно е възобновяване на отношенията и започване на чисто. Връзките от разстояние няма да бъдат удовлетворителни, което ще доведе до преместването на единия от партньорите.Много от вас ще допуснат любовния си партньор в семейството си. Това е голяма стъпка. През лятото много Телци може да влезнат в пререкания с родителите си, които няма да бъдат съгласни с вече взети решения. Това, което най-много ги кара да се гневят е, че никой не се е допитал до тяхното мнение или съвет и те се чувстват отритнати. При такива ситуации се опитайте да обясните на семейството си, че в определени аспекти на живота си предпочитате да решавате сами и никой не трябва да има пръст в това.

Здраве

Ще имате златната възможност да се чувствате невероятно през цялата година, но при няколко условия: правилно хранене, спорт и изобщо всичко, което се нарича „здравословен начин на живот“. Несериозното отношение към лошото хранене може да ви създаде сериозни проблеми.

Етикети

Хороскоп

Още от

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.  

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.