Годишен ХОРОСКОП - 2018

преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Годината ще бъде много важна за Близнаците: както за кариерата, така и за финансите. „Делата на сърцето“ ще трябва да бъдат отложени за по-късно.

В момента пред вас се изправят възможности, които могат да допринесат и за личния ви живот. Просто в конкретния момент ще трябва да поставите единия си приоритет пред другия.

Работа, кариера, бизнес

През първата половина на годината ще вложите много труд, но това ще бъде за добро. Предприемачите и мениджърите могат да очакват нови проекти, печеливши сделки, както и заслужени награди за миналогодишната си работа.

В края на февруари и март вече ще имате видими успехи. Това ще ви мотивира още повече.
Късметът ще се усмихне и на онези, които не въртят собствен бизнес. Те ще получат чудесна възможност да подобрят позицията си, както и да се издигнат на по-високо стъпало в социалната стълбица.

Все пак, не забравяйте, че всеки успех има своя противоположна страна. Когато се целите нависоко, рисковете са по-големи. Постарайте се да проверите, че всичко е изрядно. Подгответе се за всяка една ситуация, доколкото можете. Бъдете внимателни и разсъдливи.

Някои колеги може да ви създават трудности. В крайна сметка, не само характерите на останалите, но и методите им на работа са различни. Вие държите всичко да е изпълнено в срок, но има и такива, които не са толкова коректни като вас. Това може да доведе до конфликти.

Но каквито и трудности да срещате по пътя, то помнете, че всички те са ценни уроци, които звездите ви дават. Поучете се и продължете напред, ставайки една идея по-гъвкави. Няма нещо, с което не можете да се справите. То може да ви коства повече, но после и удовлетворението ще бъде по-голямо.

Пари

Във финансов план ще имате огромен късмет, тъй като на вас ще бъдат възложени проекти, които са обещаващи. Разбира се, останалата част от работата зависи от вас. Доходите ви ще бъдат напълно заслужени – големи или малки. През лятото имате повече разходи, тъй като имате желание да пътувате повече.

Любов и семейство

Личният ви живот през 2018 г. ще бъде прекрасен, макар че доста често ще трябва да го оставяте „на заден план“, за да можете да се справите с всичко. Всъщност и близките ви, и половинката ви ще ви подкрепят във всичко, така че ще се чувствате двойно по-уверени. Така професионалното ви развитие може да повлияе позитивно и на развитието ви в личен план. Отношенията ви в любовта и семейството ще укрепнат и ще станат по-силни.

Необвързаните представители на зодията ще изпитат много романтични емоции през декември. Възможността тези взаимоотношения да станат сериозни е голяма.
През лятото може да очаквате кавги с някой роднина, но те бързо ще преминат.

Пазете се от неправилна или умишлено изкривена информация, от клюки и от интриги. Има хора, които искат да внесат смут в личните ви отношения.

Вие сте перфектните хора, които могат да помогнат на семейството си в труден момент. Знаете правилното решение. Ако близките ви имат нужда от вас, не се колебайте да поемете нещата в свои ръце.

Здраве

През 2018 г. вашият енергиен потенциал е нисък, така че трябва да водите изключително здравословен начин на живот. Грижете се за себе си по всеки възможен начин – независимо дали става дума за това да разпуснете с масаж, или да си подарите някоя козметична процедура.

През юли и август бъдете внимателни с прекаляването с алкохол. Независимо, че летните партита винаги предразполагат към пиенето на всевъзможни коктейли, ограничете ги и опитайте нещо по-здравословно като вино.

Етикети

Хороскоп

Още от

Астрология на приключенията - къде, кога и с кого да пътуваме според зодията

Astro преди 2 часа

Има шанс да се насладите на пътуванията си още повече, ако ги планирате въз основа на астрологичния си слънчев знак. Всяка зодия притежава набор от архетипи - мощни вътрешни сили, които заставят да зачитаме различните личностни черти, страхове, мотивация и предпочитания, предоставяйки представа за причините, поради които сме привлечени от определено място или защо може да се почувстваме отблъснати от определени дестинации.