Годишен ХОРОСКОП - 2018

преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 - 21.12

Стрелци, дръжте се! Пред вас стои година, в която амбициите ви ще съответстват на вашите възможности. Ще се сблъскате с някои трудности, но това ще кали духа ви и ще ви накара да продължите напред с нова мъдрост.

Не се отказвайте след първия провал. Не се отказвайте дори след втория. Ако продължите упорито, после няма да съжалявате.

Работа, кариера и бизнес

Трябва да допуснете промяната в живота си. В професионален план това ще бъде особено важно. Това ще подготви почвата са по-нататъшни постижения.
Предприемачите и мениджърите ще имат значими контакти през годината, големи сделки, както ще направят някои основни реорганизации в бизнеса си.
Ще трябва да привлечете партньори и клиенти, за да може бизнесът ви да върви както трябва. Използвайте всичките си умения в тази сфера.

Другата част от вас ще трябва да проявят организационните си умения в работата в техния максимум. Това е „тайната рецепта“ на професионалните ви успехи. Ноември и декември са най-успешните ви месеци в това отношение. Първата половина на годината ще бъде спокойна, а през лятото ще се наложи да работите по-усилено, тъй като хиляди ангажименти ще се струпат на главата ви.

Някои ще прекратят сътрудничеството си с колеги от други градове или държави. Новото начало налага това. Сега сте на съвсем нов етап в професионалното си развитие. За други това ще означава пък ново партньорство.
Много въпроси, които ще възникнат през лятото на 2018 г. ще бъдат решени още през септември. Това, с което не успеете да се справите тогава, ще бъде преодоляно през ноември или декември. През тези два месеца ще имате възможността да промените много неща в работата си. Късметът е на ваша страна, така че направете тази стъпка. За други това действие ще бъде по-скоро необходимо, отколкото въпрос на решение.

Интриги в работата могат да възникнат през лятото и ще бъде трудно да се разбере къде се крие коренът им. Бъдете внимателни към колегите си, слушайте кой какво говори и дали това отговаря на действията му. Това е най-отличителният фактор за подобни ситуации.

Пари

Що се отнася до финансите, годината ще бъде спокойна и предсказуема за вас в това отношение. Парите ще се получават редовно, както и съвсем планирано ще бъдат харчени. Това е добре, тъй като ще имате ясна представа с какво разполагате и какво можете да си позволите. Така бъдещите ви планове ще са по-организирани.

Любов и семейство

Много представителки на знака ще бъдат много ангажирани в ежедневието си, което може да им коства ценно време със семейството и приятелите. Ще направите всичко, за да промените това.
Промените трябва да бъдат допуснати и до дома ви. Изпитвате нужда да преобзаведете и пренаредите всичко вкъщи. Някои от вас дори ще прибягнат до основни ремонти. Тези неща ще подобрят живота ви в огромна степен, създавайки ви уют и красота.

В много семейства ще се появят деца. Бъдещите майки Скорпиони ще навлязат в много важна част от живота си. Подкрепата от човека до вас е от най-голямо значение.

За други някои роднински отношения ще се влошат поради неизпълнени обещания и стари дългове. Ако не разчистите тези си сметки, няма как да оправите нещата. Независимо, че става въпрос за роднини, подобни ситуации създават напрежение. Обидата е много силен фактор тук, не го подценявайте.

В любовен аспект 2018-та ще бъде интересна година за вас. Някои ще помислят за сериозна връзка, виждайки перфектния партньор в лицето на човек, с когото ще се запознаят в края на годината. Някои отношения се развиват по-бързо от други. Затова без колебание може да се каже, че необвързаните ще имат шанса да срещнат своята любов през декември. Истинските, сериозни чувства не могат да бъдат сбъркани никога с други.

Тези, които вече имат партньори, ще се нуждаят от нови изживявания и емоции. Това ще ви накара да внесете малко спонтанност във връзката си. Спрете да планирате твърде прецизно всяка стъпка в отношенията си – оставете се на страстта и емоциите. Това ще ви донесе нова тръпка.

Здраве

През по-голямата част на 2018 г. трябва да бъдете внимателни с тялото си, тъй като то ще бъде предразположено към неблагоприятни влияния. Не пренебрегвайте съня и правилното хранене. Трябва да водите много здравословен начин на живот, за да имате пълна енергия в дейностите си.

Етикети

Хороскоп

Още от

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.