Следва

Профил/Анфас: Милена Цанова

Turkish Airlines: На децата с любов

Новите и иновативни играчки ще се предлагат на всички международни полети,
за да помогнат на малките пътници да прекарат приятно времето си
на борда на авиокомпанията.

All About Life преди 6 години



Turkish Airlines
, авиокомпанията с най-голямата и обширна мрежа от международни дестинации в света, продължава да намира начини да подобри пътническото преживяване на своите клиенти, следвайки природосъобразната си корпоративна политика.



От януари 2018 г. авиокомпанията заменя изцяло детските играчки, които предлага на борда, с нови, направени само от естествени материали. Товa решение е продиктувано от желанието на Turkish Airlines да предотврати възможните вредни въздействия на пластмасата както върху децата, така и върху околната среда. Авиокомпанията се стреми всеки аспект от дейността й да отговаря на нейните цели за устойчиво развитие и екосъобразна работа.

Новите играчки, изработени специално за Turkish Airlines, отговарят на нуждата на малките пътници между 3 и 12 години от допълнително забавление по време на полет. Новата линия играчки забавлява децата, като едновременно с това ги запознава и с темата за застрашените видове животни. Turkish Airlines в партньорство със Световния фонд за дивата природа в Турция се надяват чрез играта да възпитат отношение към опазването на животните сред децата – тези, които ще наследят света и ще бъдат отговорни за грижата за него.
Плюшените играчки са изработени от памук, а дървените части са произведени съгласно правилата за устойчивост, определени от Съвета за стопанисване на горите.

Разработвайки екосъобразни продукти и опаковки, Turkish Airlines продължава да въвежда иновации. При новата линия играчки международният превозвач работи съвместно с производители на играчки с цел да създаде продукти, които насърчават устойчивото развитие и доброто здраве, като в същото време повишават информираността на най-малките пасажери за дивата природа.



Hands up for Turkish Airlines!
Ние мигновенно започваме да мечтаем за екзотично пътешествие в компанията на малкия племенник/син/дъщеря и комплект от торба, пълна с играчките тук. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.