Следва

Синът на Майкъл Джордан се сгоди за българската си любима

Профил/Анфас: Милена Цанова

This girl is ON FIRE...

Celebrities преди 6 години

Вулкан от емоции връхлита Редакцията ни в момента, в който на дървения паркет стъпват белите кубинки.

Смях, леко дрезгав глас, смесен със сериозна доза лиричност, синя коса. Името е едно, знаем го всички, Милена Цанова.

Чаровната участничка в X Factor с гигантско гласище ни идва на гости, за да преживеем заедно едно "мело" приключение за всички сетива.

Play.

V.S.: Струваш ни се тотално "напосоки", какво всъщност се крие в синята глава на Милена?
Милена Цанова:
Всичко и нищо. Зависи кой предизвиква това всичко и това нищо да се покаже или да се скрие. Синята глава на Милена е като синьото небе, в което има и облаци и дъжд, и много слънце. Понякога мъгла, а понякога просто тишина. И тази синя глава, благодарение на тези природни стихии, твори музика.

V.S.: Колко тежко и колко леко беше в X Factor?
М.Ц.:
Тежко беше, защото бях затворена в творческа клетка. Не правих музиката, която по принцип правя. Трудно дишах ритмично, макар и да дадох всичко от себе си. Лесно, защото отдавна вече познавам творческия процес на репетиции, мизансцен, присъствие, и просто с удоволствие допълвах себе си на нея. Взех и дадох, отнеха ми, но аз се справих, и то блестящо!

V.S.: Как стана така, че стартира кариерата си точно там?
М.Ц.:
X factor не е стартът на моята кариера. Форматът бе просто част от моя творчески път. Занимавам се с музика вече от 8 години и мога да кажа, че официално стартирах кариерата си за първи път преди 3 години от сцената на Sofia Live Club.

V.S.: Разходихме се из софийските улици с теб, доста хора ти се кефят, но сама ни каза, че млади почитатели рядко те спират, защо така?
М.Ц.:
Спират ме предимно хора, които вече са зрели и изградени като личности. Хора, които си спомнят времената на истинската мелодична музика и знаят, че тя бива емоционална и много красива. Голяма част от по-младите хора са се ориентирали в това да слушат музиката на новото време, която е най-често еднаква, лесна за смилане и неангажираща.

V.S.: Милена, събрана в една дума?
М.Ц.:
Свобода!!!

V.S.: Кое си харесваш повече - профила или анфаса?
М.Ц.:
Определено левия профил и затова имам два пиърсинга точно там.

V.S.: Любим детски герой?
М.Ц.:
Прасчо от Мечо Пух, който винаги е бил добър приятел.

V.S.: Любим герой от възрастните?
М.Ц.:
Имам fandom към Wonder Woman в последните няколко години.

V.S.: Какво ще ни донесеш от Тайланд, там си, а ние тайно ти завиждаме?
М.Ц.:
От Тайланд ще ви донеса много позитивна енергия, многоцветност, топло време, морски бриз, свобода, смирение и много любов.

V.S.: Чудим се, и не само ние, какви са тези неща, които лепиш по челото си и защо, аджеба?
М.Ц.:
Това е символ на нещо, което е от значение за моята визия изразяващо вътрешния ми блясък.

V.S.: Абитуриентските ти планове включват?
М.Ц.:
Купон. Много музика. Мисля да поканя мои приятели музиканти и да им направя малка сцена, на която всеки от тях да посвири за мен, моето семейство и нашите гости. Малко място, на което могат да изразят себе си, а моментът да бъде запомнящ се. Още не съм решила как искам да бъда облечена. Винаги съм имала свой собствен стил на обличане, който е много различен и дързък. Аз не съм от кифлите, които са си купили и избрали роклите още миналата година. Ще реша в последния момент - спонтанно! Ще бъде totally crazy!

V.S.: Имаш право само на един, какъв съвет за по-шареничък живот би ни дала?
М.Ц.:
ПРОСТО БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ ВИНАГИ !

V.S.: От мама научи?
М.Ц.:
От мама научих, че това, което не може да се свърши сега, може да се свърши веднага! Да бъда смела, дръзка, свободна! Че светът не е мъжки, а предимно женски! Че любовта на мъжа минава през корема, стига да те води на ресторант. Че няма нищо лошо в това да правиш много любов с човека на твоето сърце! Че да бъдеш домакиня е много скучно, макар че винаги ме е учила да бъда отлична такава. Че чувството за хумор е стъпка ПЪРВА по пътя на пълноценния живот! И най-вече на българска граматика и синтаксис! Мама е човекът, който най-много е повлиял на моя вътрешен свят и моето себеусещане и личност!

V.S.: А от другите?
М.Ц.:
Гледам да не се взирам в другите. Не го смятам за полезно действие. За съжаление много малко хора могат да ме заинтригуват емоционално, за да погледна в тях и наистина да ги видя. Търся, но рядко намирам. За сметка на това, хората около мен са наистина много различни и интересни.

V.S.: Музиката е най-... какво в твоя живот?
М.Ц.:
Музиката е най-красивото и въздействащо явление в моя живот. Тя е и въздухът, тя е и водата, тя е и сърцето, тя е и душата.

V.S.: Разкажи ни историята на тези бели кубинки?
М.Ц.:
Влюбих се в кубинките когато бях на 13. Първите ми ги купи тате. Модел на new Rock - ръчно направени в Испания. Черни, с много метали по тях и всяка тежи средно 2,5 кг. Велики кубинки! Този месец си взех тези бели кубинки от G-Star Raw, на които изключително много благодаря за факта, че подкрепят музикалния ми път, и много често излизам с техни дрехи и аксесоари на сцена!

V.S.: Животът е ли твърде кратък? Четохме някъде, че отнема време да живееш?
М.Ц.:
Никой не е казал, че животът е лесен, а че си ЗАСЛУЖАВА!!!

V.S.: Най-важните две неща в живота ти?
М.Ц.:
Семейството и Любовта!

V.S.: И третото?
М.Ц.:
Нашите 4-ри мопса!



More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.