Следва

Филм за Кристо открива новия сезон на “НепознатиТЕ” тази неделя от 12:30 часа по bTV

Денис Сегвелд с изложба в DaDa Culture Bar

Street Vinyl е името на нейната последна изложба, която можете да видите в DaDa Culture Bar...

Events преди 6 години

Денис Сегвелд е холандски стрийт артист, базирана в София. Вдъхновена от графитите, поп изкуството и културата, тя използва шаблони и спрейове, за да направи света по-цветен и интересен. Street Vinyl е името на нейната последна изложба, която можете да видите в DaDa Culture Bar. Най-големите музикални икони на нашето време, добре познатите ни герои и най-лошите злодеи са изобразени върху винили. Изложбата има за цел да представи един съвременен поглед върху поп културата, както и да ви накара да се пренесете във вечните и познати филмови и музални спомени.

Dada Cultural Gallery: Dada Cultural Gallery: Стените в пространствотo на Dada Cultural Bar никога не са оставали празни. През годините сме налагали автори, които определяме като алтернативни, концептуални и визионери /Станислав Беловски, Кремена Цанкова, Десислава Костадинова, Ненчо Балкански, Константин Костов, Aлександра Рамирез, Антон Терзиев, Ненчо Балкански, Сезар Пиментел, Андрей Хинков и др. Това са млади автори, представители на съвременното визуално изкуство, както и такива с международна популярност /Николай Панайотов, Лариса Илиева, Нина Русева, Анастас Камбуров…./. В последните години нашата територия е гостоприемна за стрий арт и графити артисти с техните работи извън уличната среда /Hrustmo, Ementzo, Mr.Sirop, Давид Йоан, Алекси Иванов, Георги Василев, Даниел Адърски, проекти на автори от младежка група Амфора/. А от 2014 г. насам се наложи, като традиционна, дадаистичнатата изява „DADA предметност в дизайна“ - изложба на студенти, преподаватели и свободни артисти от НБУ.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.