Следва

Pre-fall 2018: Roksanda

Моден ексхибиционизъм: Стартът на годината в покупки!

Колкото повече, толкова повече...

All fashion преди 6 години

Обикновено коледните празници са трудни за преживяване. Поради няколко причини. Едно: твърде много близки на едно място. Две: пределни количества храна. И три: започват намаленията.

Ние, например, се върнахме с по куфар отгоре от коледните пътешествия, защото ангелите ни са слаби, а РАЗПРОДАЖБА дебне отвсякъде. Коя с какво се сдоби в това тъй благодатно годишно време, разглеждаме по-долу>>>

Габриела (на снимката горе)
Палтото Max Mara e планувана и същевременно отлагана във времето покупка, с която най-после възнаградих гардероба си. Великолепен подарък от мен за мен тази Коледа, цветът е разпознаваемият кемъл, а силуетът класически ''халат", но с една идея по-структуриран.

Диана
Януари месец е любимото време от годината, в което да си правя подаръци. Горе-долу всяка седмица имам нова придобивка. Последната е тази прекрасна черна пола на бели точки, която не искам да свалям. Отдавна си мечтаех за такава дължина, та... my dream came true.

Петя
Винаги оставам най-удовлетворена, когато сама избирам коледните си подаръци, та така и този път. Имам силен афинитет към черен лак, а и едва устоях на модела. Сатенените панделки добавят лолитска игривост към иначе причудливата форма на тока и нослето на обувката. Придават необходимия edgy завършек на всяка януарска визия.

Цветина
Близо година се мъчех да установя дълбока връзка с дюс черен аксесоар, побиращ мини домът, който разкарвам със себе си ежедневно. С тази черна красавица обаче се получи от раз. Изчистена, шикозна и най-вече успяваща да погълне всичко, което искам да натъпча в нея. Нося я с всичко, а не нея определено й допада.

Йоанна
Дядо Коледа бе доста щедър с мен! Макар и да вярвам в него (разбира се), тази година по заместване неговият образ зае моята любима сестра, която ме изненада със страхотна чанта на Coccinelle в нежен, розов цвят.

Елена
Имах нужда от тишъртка с надпис. По възможност с палав надпис, намигащ като симпатичен хулиган. На френската Maje, тя е от онези универсално "млади" дрехи, които еднакво пасват и на работното настроение на деня, и на наситеното с очакване нощно бдение. Характерният избелял нюанс на черното е само още един плюс.

Японска, пластмасова, убийствено зелена, тази чаша просто "изпи" всичките ми покупателни симпатии с надписа си and WANDER, придружен от стилизирани вълни, и с туристическите препратки, които неизбежно носи, и с пълното убеждение, че никой я няма тук. Трябва да си леко out of space, за да си я купиш за парите, които струва и да си пиеш топлите течности в нея. Което, в комбинация с горното, й е най-прекрасното, според мен.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.