Следва

Pre-fall 2018: Tibi

Pre-fall 2018: Roksanda

"Живеем в несигурни времена, където се случват неща, които никога не сме си представяли, че ще се случат. Затова за мен е много важно да дам на Roksanda жената допълнително увереност. Тя е силна и се облича заради самата себе си. Интересува се от култура и различните й аспекти, а любопитството е от особено значение за мен."

Runway преди 6 години

Това е призмата, през която дизайнерката разглежда последната си pre-fall колекция - сила и нежност в едно, за да се пресъздаде усещането за сигурност и увереност. Абстрактни декорации под формата на принтове, незавършени краища и красиво оформени възли са само част от детайлите, които говорят за майсторство в изработката. Роксанда не изневерява на своя разпознаваем стил -микс от минимализъм и изящно скулптиране с акцент на правилните места. Изключително красивата цветова гама пък се разлива между чистите млечни тонове и силните цветове като маджента, оранжево, синьо и червено, съчетани винаги в color-block мотив...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.