Следва

Годишен ХОРОСКОП 2018: ЛЪВ

Годишен ХОРОСКОП 2018: РАК

Раците ще имат огромно предимство през 2018 г. и това ще бъде чувството на свобода. Всичко се променя, пред вас стои море от възможности и то не само в професионален, а и в личен план. В любовта ви очакват много невероятни емоции и незабравими моменти.

Astro преди 6 години

Работа, кариера и бизнес

През първата половина на годината ще имате рязката възможност да покажете и разгърнете талантите си. Вие се чувствате най-пълноценни, когато можете да приложите всичките си добри способности.

Отношенията с колегите ви се развиват добре. Ще успеете да завържете контакти, които ще бъдат ценни занапред. Предприемачите могат да разчитат на печеливши сделки и бързо развиване на проектите, които са стартирали през 2017 г.

Други представителки на зодията през март и април ще имат невероятен шанс да поемат нова, амбициозна, но и изключително отговорна позиция. Ще трябва да работите усилено, независимо от трудните моменти, които вероятно ще срещате. Очакванията от вас са високи, а резултатите могат да ви дадат всичко, което искате. Във ваш интерес е да дадете всичко от себе си.

Огромни успехи очакват политиците, както и представителите на творческите професии – те ще получат популярност и ще увеличат доходите си. Някои от вас ще възстановят стари работни отношения с партньори, които сега дават много по-добри обещания. Този път сътрудничеството ви ще бъде ползотворно и взаимноизгодно.

Лятото на 2018 г. ще бъде труден период, тъй като през юли и август са възможни неочаквани недоразумения от страна на партньорите или колегите ви в работата. Въпросът ще бъде паричен и ще трябва незабавно да разрешите проблема. Вероятно ще има необходимост от свързването със специалист. Но тези пречки ще бъдат само временни. До есента всичко в работата ви ще влезе отново в релси и ще бъде дори по-добре организирано отпреди.
През декември ще започнете да виждате резултати от усиления си труд и това ще продължи и през следващата 2019 г.

Пари

По отношение на финансите, ще бъдете късметлии, особено през първата половина на годината, както и в нейния край. Редица проблеми през лятото ще разклатят положението, но бързо ще се стабилизирате.

Големи парични суми ще изхарчите заради семейството или романтичните си взаимоотношения с някого. Това обаче ще са приятно похарчени пари за пътувания, подаръци или необходими инвестиции, които ще ви донесат някакво благо.

Ако имате заеми или дългове, то тогава отговорно разпределяйте финансите си и не си позволявайте безразсъдство.

Любов и семейство

В любовния живот ще имате пълна свобода! Голяма част от вас ще се впуснат в романтични изживявания, които няма да бъдат натоварени с излишни усложнения и условия. Други пък ще имат невероятната възможност за възстановяване на отношения, плод на стари страсти и любов. Някои представителки на зодията ще направят огромна крачка в любовта, започвайки съжителство с партньора си – възможни са премествания в друг град или държава.

Семейните Раци ще бъдат доволни от отношенията си, а тези, които имат деца, ще се гордеят с успехите им.

Много съпрузи ще имат нужда от кардинални промени в отношенията си. Ако очакванията не са изпълнени и за двама ви, то вероятно ще се стигне до раздяла.

Здраве

През 2018 г. ще се чувствате добре и ще изглеждате така. От вас ще струи невероятна енергия. Въпреки това, бъдете по-внимателни през летния сезон. Тогава ще бъдете подложени на напрежение, което може да ви подхлъзне към нездравословно хранене и безсъние. Това само ще влоши нещата, така че си обръщайте достатъчно внимание. Ако се чувствате добре, то и ще вършите всичко по възможно най-добрия начин. Така ще се справите с всяка пречка.
Давайте си почивка, избирайте по-тихи и спокойни места, когато отивате на лятна ваканция. Умът ви има нужда от пречистване, а за това е необходима и смяна на бързите обороти, с които сте свикнали в ежедневието си.

More Astro