Следва

Годишен ХОРОСКОП 2018: ДЕВА

Годишен ХОРОСКОП 2018: ЛЪВ

Лъвът е един от най-величествените зодиакални знаци. Предстои му спокойна, но героична година, в която силите трябва да бъдат възстановени, за да бъде готов за нови постижения и успехи. С увереност и гордо вдигната глава ще можете да се справите, ако развиете усет за подходящия миг и перфектната ситуация за дадено действие.

Astro преди 6 години

Работа, кариера и бизнес

Тези от вас, които имат свой бизнес, трябва да открият нов метод за ръководенето му. Да, нещата вървят по един или друг начин, но не означава, че това е задължително градивно движение. Важното е да го накарате да се движи напред. За тази цел много представители на зодията ще започнат да мислят по-мащабно, разширявайки дейността си, а други ще направят пълно преориентиране.

В по-скромна форма промяната може да бъде ремонт или цялостно обновяване на съоръженията. Не е изключено търсенето на нови партньори в бизнеса.

Останалата част от работещите Лъвове ще трябва да направят основен план за първата половина от 2018 г. Този период ще бъде изключително добър за вас, отваряйки ви не само множество възможности, но и давайки ви големи резултати. Разбира се, това зависи най-вече от вас и усиления ви труд.

Проблемите в професионален план могат да се появят през юли и август, но ще бъдат разрешени още в средата на септември. През есента всичко отново ще тече в нормалния си ход. Ако се подготвите предварително за онова, което може да се случи, то и през лятото е възможно да избегнете недоразуменията в работата.

Важно е да се разбирате добре с колегите си. Независимо дали виждате желаните от вас резултати веднага, работете спокойно и усърдно, укрепвайки отношенията си с хората, с които работите. Това не само ще ви спечели позитиви, а и ще направи работата ви много по-приятна и ползотворна.

Не се оставяйте обаче на множеството работни ангажименти изцяло. Опитвайте се да намерите приложение на всичките си таланти и амбиции по един или друг начин. Иначе рискувате да не бъдете удовлетворени от ежедневието си.

Пари

През първата половина на годината сте финансово стабилни. При вас няма притеснения, дори ако възникнат проблеми, тъй като имате хора до себе си, които ще ви подкрепят във всеки един момент, докато стъпите на краката си.

Голяма част от вас още в началото на годината ще са направили добри професионални сделки, които ще им дават парична сигурност в близкото бъдеще.

Лятото и краят на годината са по-малко печеливши от първата половина на 2018 г. Възможно е възникването на всевъзможни финансови трудности, но вие ще имате решение за всеки подобен проблем.

За много от вас важни ангажименти ще бъдат приключени и те ще са заработили необходимото за остатъка от годината: тогава ще намерите време за себе си и семейството си, почивайки си повече и радвайки се на резултатите от работата си.

Любов и семейство

2018 г. е много важна за семейния ви живот. Голяма част от представителите на зодията ще бъдат ангажирани с жилището си: възможни са ремонти, ново обзавеждане, а други от вас ще сменят местожителството си. Много от вас ще започнат да мислят за закупуването на апартамент или къща, тъй като ще са стигнали до нов етап в семейния си живот. Тези от вас, които ще се преместят в нова държава, ще започнат на чисто един нов живот.

През по-голямата част от годината отношенията в любовта са спокойни, но през лятото са възможни някои „сътресения“. Конфликтите ще бъдат неочаквани и ще ви накарат да помислите много добре за бъдещето си с човека до вас. Това важи както за партньорите, така и за съпрузите. Тези, които са имали всевъзможни проблеми в любовните си отношения в миналото, ще са склонни да помислят и за раздяла.

Необвързаните от вас ще се чувстват добре и самодостатъчни. През лятото ще бъдете по-предразположени към впускането в романтични отношения, но няма да искате да започвате нищо несериозно. За вас е важно всичко да бъде истинско, а не мимолетно и замаскирано с красиви лъжи.

Здраве

През 2018 г. сте съсредоточени върху толкова много неща, че може да оставите здравето си на заден план. Не трябва да го допускате. Вие сте от хората, които обичат да се грижат за себе си, а ако се случи така, че да не го направят, се чувстват сякаш са изменили на самите себе си. Търсете баланса в натовареното ежедневие, търсейки най-добрия възможен начин за хранене, спорт, сън и прием на витамини. Дори и когато ви е трудно да се погрижите както искате за себе си, постарайте се да не занемарявате напълно тези важни фактори за здравето.
Тези от вас, които злоупотребяват с храненето, рискуват да развалят фигурата си. Балансираната диета е първото, което трябва да спазвате стриктно в ежедневието си.

More Astro