Следва

Годишен ХОРОСКОП 2018: СКОРПИОН

Годишен ХОРОСКОП 2018: ВЕЗНИ

2018 г. ще бъде време за възможности, свързани с кариерата и финансите. Звездите обещават много позитиви за Везните, особено за онези, които са работили усилено през изминалата година, давайки всичко от себе си.

Astro преди 6 години

Работа, кариера, бизнес

Благоприятните промени, започнали през есента на 2017 г., ще продължат и през следващата година. Всичко, което сте започнали като проекти, е предназначено за развитие и прогрес, а в това отношение първата половина на 2018 г. ще бъде много показателна. По това време наистина ще видите, че нищо, което сте направили, не е било напразно. Успехът в стремежите ви ще си проличи в увеличаването на доходите.

Предприемачите могат да разчитат на нови мащабни проекти, които имат обещаваща перспектива. За пръв път от дълго време предприемачите и мениджърите ще могат да разчитат във всяко едно отношение на своите служители, които с отдаденост ще работят за тях, правейки всичко необходимо за развитието на бизнеса.

Останалите представители на зодията ще подобрят позицията си. Възможни са увеличения на заплатите, бонуси, както и други материални облаги, които ще дойдат чрез професията.
Лятото на 2018 г. ще бъде по-тревожно време. Тогава е възможно да възникнат усложнения в отношенията ви с някого и причината за това ще бъде парична. Разговорите са прекият път към решаването на подобни въпроси. Премълчаването на проблема само ще го изостри.
Тези конфликти отслабват през есента. Вие усещате успеха си все повече и повече.

Към края на годината ще се подобрят и връзките ви с колеги от други градове или държави, като този процес ще продължи и през 2019 г.

Пари

Финансовото ви положение през 2018 г. е стабилно, с ясна тенденция към подобряване. Можете дори да се чувствате по-добре от всякога, тъй като ще постигнете нивото, което винаги сте искали. Няма да се лишавате от нищо, а доходите ще ви стигат за всички желания.

Разходите ви ще бъдат в повечето случаи свързани с романтичния и семейния ви живот. Но това ще бъдат щастливо похарчени пари за вас. Вие обичате да радвате любимите си хора, а още по-хубаво е, когато имате възможността за това.

Любов и семейство

През 2018 г. сте професионално ориентирани, което може да се отрази по един или друг начин на личния ви живот - от вас зависи дали това ще бъде в негативен, или позитивен аспект. Да, целите в кариерата ви са важни, но се опитвайте да ги съчетаете с другата част от живота си. Недейте да жертвате едното за сметка на другото. Близките ви ще ви подкрепят във всяко едно отношение, съзнавайки, че професионалното ви развитие е важно за вас. Но това не означава, че няма да им липсвате. Има нужда от баланс в живота ви.

Тези от вас, които имат деца, ще трябва да проведат важни разговори с тях, свързани с пари. По-големите деца могат да предявят някакви претенции, за които навреме трябва да им бъде обяснено, че не са основателни. Строгите възпитателни методи обаче може да не подействат. Най-добрият подход е разговорът. Останалите, които са родители на по-малки деца, ще открият потенциал у тях, който ще трябва да насочат в правилната посока.

За влюбените двойки летният сезон е взривоопасно време. Тогава характерите ще излязат наяве в пълната си яснота и не всички ще продължат отношенията си, откривайки неизразената досега страна на партньора си. За други обаче това ще бъде много полезно време, тъй като така ще научат още повече един за друг и това за тях ще означава потвърждаване на чувствата и любовта. Дори и в началото да има конфликти, то те ще бъдат решени, засилвайки още повече привързаността и скрепявайки връзката.

Ще има и такива от вас, които ще пожелаят да преминат на следващ етап в отношенията си, повдигайки въпросите за деца и брак.

Здраве

През по-голямата част от годината здравето ви е стабилно. Това, разбира се, не означава да злоупотребявате с енергията си. Не се лишавайте от нищо, което ви е необходимо за това да се чувствате добре.

Тази година мислете за себе си като за растение, което изисква грижа, за да покаже цветовете си. Ако го не получи такава, то просто ще изсъхне.

More Astro