Следва

Годишен ХОРОСКОП 2018: СТРЕЛЕЦ

Годишен ХОРОСКОП 2018: СКОРПИОН

Новата година ще бъде период на множество възможности за Скорпионите. Юпитер, планетата на късмета, най-накрая е в синхрон и хармония с този знак, затова можете да разчитате на късмета си повече от всякога.

Каквито и решения да искате да вземете, каквито и действия да предприемате, давайте смело напред. Звездите са на ваша страна!

Astro преди 6 години

Работа, кариера и бизнес

Ако през изминалата година сте направили стъпката към това напълно да промените професионалния си живот, то през 2018 г. ще видите, че това не е било напразно. Всичко, което това ви е коствало: усилието, безсънието, нервите ви се отплащат в изобилие.

Мениджърите и предприемачите могат да разчитат на всички нива на това, че растежът на бизнеса им ще бъде факт. Тази основа е подготвена от дълго време от самите вас.
Ще завържете много полезни контакти с колеги от други градове и държави, като е възможно да възстановите и професионалните си отношения с бивши партньори. Този път сътрудничеството ви ще даде повече плодове.

Останалите от вас ще получат невероятната възможност да покажат своите таланти на ново работно място. Други пък ще се издигнат на по-висок пост в сегашната си работа, като това е по-вероятно да се случи през есента.

Първата половина на годината е най-благоприятна за решаването на проблеми в професионален план. Така ще дадете добър старт на периода.
Ноември и декември също ще бъдат месеци, в които ще имате повече шанс да разрешите някой важен въпрос.

През юли и август ще настъпят някои основни промени. Някой скъп за вас колега или служител ще напусне и липсата му ще се усети остро. Това ще ви навлече доза напрежение, но ще трябва да се стабилизирате бързо, тъй като вероятно подобна ситуация ще ви навлече повече ангажименти, с които ще трябва да се справяте. Нямате време за губене.

Ако през изминалата година са останали някакви неразрешени професионални спорове, то през 2018 г. те ще се решат окончателно.

Пари

Ще бъдете финансово стабилни, а през по-благоприятните периоди от годината в професионален план ще се сдобиете и с повече доходи.

Добрата организация на бюджета ви е важна. Дори парите за „безразборно харчене“ трябва да бъдат предвидени, за да можете да бъдете напълно спокойни.

Любов и семейство

Голяма част от вас ще бъдат толкова безумно влюбени, че 2018 г. ще им се струва като една дълга песен. Любовните тръпки завъртат главата ви и ви карат да забравите за всички проблеми. Каквото и да се случва в работата ви, мисълта за любимия човек ще ми освобождава от всичко лошо.

Други тепърва ще пристъпват плахо в новите си отношения, особено ако преди са били „опарени“. Но годината благоприятства любовта, така че няма за какво да се тревожите. Отпуснете душата си.

Семейните представителки на зодията ще бъдат обградени от любов и топлина. Възможни са някои конфликти в средата на годината, но откритите и честни разговори ще спасят положението. Ако обаче решите да не инвестирате в отношенията си, да не споделяте истинските си чувства, отдавайки се на страха, то е възможно да обречете връзката си на гибел.

Отношенията ви с роднините ще бъдат „безоблачни“. Дори е възможно да се породи много силна връзка с някой родственик или родственица, с които досега не сте били близки.
Семейството е важно за вас. Затова поддържането на топли отношения с тях ще бъде ваш приоритет. Възможни са и срещи с роднини, живеещи в друг град или държава.
При много от вас децата ще бъдат повод за радост и гордост през следващата година.

Здраве

През цялата година ще бъдете здрави и енергични, което ще ви прави далеч по-продуктивни отпреди. От вас ще струи енергия и магнетизъм и хората ще бъдат привлечени от присъствието ви.

Продължавайте да се грижите за здравето си и не злоупотребявайте с това, че в определен момент се чувствате повече от добре: това бързо може да се промени, ако действате лекомислено в това отношение.

More Astro