Следва

Годишен ХОРОСКОП 2018: КОЗИРОГ

Годишен ХОРОСКОП 2018: СТРЕЛЕЦ

Стрелци, дръжте се! Пред вас стои година, в която амбициите ви ще съответстват на вашите възможности. Ще се сблъскате с някои трудности, но това ще кали духа ви и ще ви накара да продължите напред с нова мъдрост.

Не се отказвайте след първия провал. Не се отказвайте дори след втория. Ако продължите упорито, после няма да съжалявате.

Astro преди 6 години

Работа, кариера и бизнес

Трябва да допуснете промяната в живота си. В професионален план това ще бъде особено важно. Това ще подготви почвата са по-нататъшни постижения.
Предприемачите и мениджърите ще имат значими контакти през годината, големи сделки, както ще направят някои основни реорганизации в бизнеса си.
Ще трябва да привлечете партньори и клиенти, за да може бизнесът ви да върви както трябва. Използвайте всичките си умения в тази сфера.

Другата част от вас ще трябва да проявят организационните си умения в работата в техния максимум. Това е „тайната рецепта“ на професионалните ви успехи. Ноември и декември са най-успешните ви месеци в това отношение. Първата половина на годината ще бъде спокойна, а през лятото ще се наложи да работите по-усилено, тъй като хиляди ангажименти ще се струпат на главата ви.

Някои ще прекратят сътрудничеството си с колеги от други градове или държави. Новото начало налага това. Сега сте на съвсем нов етап в професионалното си развитие. За други това ще означава пък ново партньорство.
Много въпроси, които ще възникнат през лятото на 2018 г. ще бъдат решени още през септември. Това, с което не успеете да се справите тогава, ще бъде преодоляно през ноември или декември. През тези два месеца ще имате възможността да промените много неща в работата си. Късметът е на ваша страна, така че направете тази стъпка. За други това действие ще бъде по-скоро необходимо, отколкото въпрос на решение.

Интриги в работата могат да възникнат през лятото и ще бъде трудно да се разбере къде се крие коренът им. Бъдете внимателни към колегите си, слушайте кой какво говори и дали това отговаря на действията му. Това е най-отличителният фактор за подобни ситуации.

Пари

Що се отнася до финансите, годината ще бъде спокойна и предсказуема за вас в това отношение. Парите ще се получават редовно, както и съвсем планирано ще бъдат харчени. Това е добре, тъй като ще имате ясна представа с какво разполагате и какво можете да си позволите. Така бъдещите ви планове ще са по-организирани.

Любов и семейство

Много представителки на знака ще бъдат много ангажирани в ежедневието си, което може да им коства ценно време със семейството и приятелите. Ще направите всичко, за да промените това.
Промените трябва да бъдат допуснати и до дома ви. Изпитвате нужда да преобзаведете и пренаредите всичко вкъщи. Някои от вас дори ще прибягнат до основни ремонти. Тези неща ще подобрят живота ви в огромна степен, създавайки ви уют и красота.

В много семейства ще се появят деца. Бъдещите майки Скорпиони ще навлязат в много важна част от живота си. Подкрепата от човека до вас е от най-голямо значение.

За други някои роднински отношения ще се влошат поради неизпълнени обещания и стари дългове. Ако не разчистите тези си сметки, няма как да оправите нещата. Независимо, че става въпрос за роднини, подобни ситуации създават напрежение. Обидата е много силен фактор тук, не го подценявайте.

В любовен аспект 2018-та ще бъде интересна година за вас. Някои ще помислят за сериозна връзка, виждайки перфектния партньор в лицето на човек, с когото ще се запознаят в края на годината. Някои отношения се развиват по-бързо от други. Затова без колебание може да се каже, че необвързаните ще имат шанса да срещнат своята любов през декември. Истинските, сериозни чувства не могат да бъдат сбъркани никога с други.

Тези, които вече имат партньори, ще се нуждаят от нови изживявания и емоции. Това ще ви накара да внесете малко спонтанност във връзката си. Спрете да планирате твърде прецизно всяка стъпка в отношенията си – оставете се на страстта и емоциите. Това ще ви донесе нова тръпка.

Здраве

През по-голямата част на 2018 г. трябва да бъдете внимателни с тялото си, тъй като то ще бъде предразположено към неблагоприятни влияния. Не пренебрегвайте съня и правилното хранене. Трябва да водите много здравословен начин на живот, за да имате пълна енергия в дейностите си.

More Astro