Следва

Уикенд в Instagram: Golden Globes Edition

Годишен ХОРОСКОП 2018: РИБИ

За вас 2018 г. ще означава да оставите миналото зад себе си, променяйки изцяло курса на живота си. Сега определяте други цели, имате нови желания и амбиции.

Важното е да запомните, че въпреки скъсването с миналото, място в живота ви имат старите лоялни приятели, както и натрупаният ви опит, който ще бъде най-добрият ви съветник в новите начинания.

Astro преди 6 години

Работа, кариера и бизнес

В професионалната сфера трябва да направите нещо ново. Но това е ново само като действие, но не и като идея в ума ви. Пристъпете към това, за което отдавна сте мечтали. Началото на всичко това ще бъде поставено през първата половина на годината, но основният ви пробив ще бъде през ноември и декември.

Много представителки на вашия знак ще завържат много интересни професионални контакти, които ще им отворят нови врати. Първото впечатление, което правите, ще бъде най-важно. Покажете най-силните си страни и таланти още в началото – не чакайте някакъв определен момент. Правилният миг вече е настъпил.
Много от вас ще открият възможности в други градове и държави, което може да ги накара да сменят местоживеенето си.

Голяма част от вас могат да разчитат на нова работа. Най-после откривате мястото си. Особено тези от вас, които досега не са се чувствали добре в досегашната си работа – те целенасочено ще търсят по-удовлетворяващи ги задължения.

Последният месец от годината ще даде на много представителки на Рибите нови правомощия.
През есента обаче бъдете внимателни. Работата ви ще бъде подложена на обстойна проверка, така че всичко трябва да бъде напълно изрядно, за да си спестите каквито и да е проблеми.

Мениджърите и предприемачите може да имат усложнения в отношенията си с колеги и професионални партньори. Това може да ви задължи да преориентирате посоката на бизнеса си или да смените изцяло контактите си, започвайки работа с нови хора.
Каквито и пречки да имате през есента, то до нейния край те ще бъдат решени, освен ако не започнете да действате лекомислено.

Пазете се от интриги и клюки, особено през лятото. Това може да направи работната среда непоносима. Колкото повече затваряте очите си за тези неща, толкова по-малко ще се натоварвате с тях, а и ще допринесете за това те да бъдат потушени. Когато не се обърне голямо внимание на нещо, то започва да изчезва.

Във всички трудни ситуации през 2018 г. можете да разчитате на стари приятели, както и на хора, чието доверие сте спечелили в професионален план. Те познават добре работата ви и винаги ще ви подкрепят заради заслугите ви. Хората, които са ви помагали и преди, ще ви помогнат и сега.

Пари

Финансовото ви положение е стабилно, с ясна тенденция към подобряване. Но това ще бъде така, когато премисляте добре разпределянето на парите си. Бъдете внимателни с разходите, и добре изчислявайте с какво разполагате. Само така годината ще бъде благоприятна финансово.

Любов и семейство

Годината ще бъде изключително интересна, особено що се отнася до любовта. Това е време на романтика, нови срещи и познанства, страсти и малко лудост. Двойките ще научат нещо ново един за друг, като ще се убедят, че продължават да се изненадват. Това ще подсили тръпката в отношенията.

Необвързаните, особено онези, които са разочаровани от предишни връзки, ще имат възможността да се срещнат с идеалния човек…или поне така изглежда. Напред във времето ще разберете дали наистина този човек е най-подходящият за вас. Засега сърцето ви казва тъкмо това. Послушайте го и се отпуснете. Каквото и да има да се случва, ще се случи – независимо от вас. Дори и при някои от вас цялата тази любов да се окаже илюзия, това ще са едни от най-прекрасните спомени, които ще ви останат за цял живот. Така че се насладете на мига.

Някои от вас ще имат нужда от съвет, за да решат как да постъпят във връзката си. Ако наистина трябва първо да споделите с някого, то първо се обадете на най-близкия си приятел. При всички случаи откровеността ще бъде по-добрият вариант от това да си замълчите.

Много от вас ще посрещнат трудни ситуации в семейството си. Те ще бъдат решени до лятото, но проблемите с роднините ще ви създадат известно напрежение. Подкрепата на любимия човек и приятелите ви ще бъде най-важна. На тях можете да се уповавате напълно.

Здраве

През цялата година не можете да се оплачете. Имунитетът ви е силен, а малките болежки и неразположения изчезват достатъчно бързо, че да им отдадете някакво значение.
През лятото бъдете по-внимателни в здравословно отношение, тъй като тогава ще бъдете малко по-лабилни и предразположени към летните грипове.

More Astro