Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

Поставени на мястото си

По време на наградите "Златен Глобус" станахме свидетели на това как по-голямата част от присъстващите актриси избират черния цвят като основна тема и подкрепа към наскоро основалото се движение Time's Up, асоцииращо се срещу сексуалното посегателство и дискриминацията между половете. Time's Up се сформира с помощта на стотици видни актриси, които набират вече над 14 милиона долара, които да се използват като фонд за всички нуждаещи от правна подкрепа при проблеми от гореспоменатото естество.

Но, по подразбиране, и това добро начинание има своите недоброжелатели. Критиците наричат черната тема на "Златен Глобус" "слаб протест", но и настояват още, че този цвят е прекалено лесен избор що се отнася до официална визии (съответно нито дамите, нито стилистите им ще покажат въображение). Друга точка, която се отбелязва е, че мъжете така или иначе почти винаги се обличат в черно и това по никакъв начин няма да предизвика промяна в отношението им.

Коментари: 3

L
little miss sunshine (2018/01/09 / 14:38)
Пожелавам ви с новата година нов късмет, нов грамотен екип и нови идеи!Спасете viewsofia!
L
little miss sunshine (2018/01/09 / 14:34)
От много време не бях отваряла сайта ви, защото новата визия не ми харесва, статиите не са интересни.Неграмотността само си е същата и се шири навсякъде тук.
L
little miss sunshine (2018/01/09 / 14:31)
Мили писачи, открийте си, моля, сами грешките в следното изречение, цитирам "Какъв по-добър начин да се бориш за равенствено на половете и срещу наилите над жените от това да облечеш рокля с изкрящ цвят и 20 сантиметра плат..."

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.