Pre-fall 2018: No. 21

Pre-fall 2018: No. 21

"Пресъздаването на цялостното усещане, а не съсредоточаването около отделни елементи е стремежът ми за тази колекция."

Това разказва Алесандро Делакуа за pre-fall дизайните на своя собствен бранд No. 21, като това според него се изразява така: "Слънце, сърф, мотели, свобода и пътуване. Понякога си мечтая за тази свобода, която изпитваш, когато си сам със себе си. Пътуването и композицията от моменти, такава лична и единствена. "

Калифорнийската тема като клише тук обаче се разгръща чудесно и то съвсем незаради "уау" идеята, а поради невероятните дизайн и стилистични умения на италианския дизайнер. Визиите, които той композира са оптималният микс между спортни и висок клас модни елементи, побрани смело и някак нахално във всяка една визия. Всичко, което обичаме и познаваме от Делакуа е тук - шантавите цветови съчетания (жълто с червено и лилаво: жълто със зелено); балансът между женствени и чисто мъжки елементи; ненатрапчивият сексапил, който обаче оставя своята следа за дълго...

Динамичният line-up се разгръща с помощта на един от топмоделите на 90-те Кирстен Оуън, която също така влиза и в ролята на муза при създаването на тази колекция: "Познавам Кирстен още от 90-те, тогава тя отваряше всяко едно от дефилетата ми. Тя има характер и чар, тя е още жена, а не просто момиче, което я прави още по-специална."

Повече psycho фешън кадри в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia