Следва

Golden Globe Awards 2018. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Pre-fall 2018: Preen by Thornton Bregazzi

Погледнато чисто откъм силует...

Runway преди 6 години

...Pre-fall колекцията на Preen by Thornton Bregazzi идва като очаквано продължение на тези от предните два сезона - женствени миди рокли, красиво обгръщащи силуета и декорирайки го с помощта на флорални принтове, наслояване на тюл, както и купища пайети по великолепните вечерни рокли.

 Дизайните не изненадват, но пък имайки предвид комерсиалния успех, на който се радват през последните сезони, не смеем и да съдим дизайнерите за избора. Моделите, освен в нова и леко мрачна цветова гама, биват преразгледани в асиметрия не само в дължината, но и още в рамената, както и слоевете нежен тюл - на места поставен като допълнителен слой върху роклята, а на други в ролята на почти незабележимо бюстие-корсет. Освен преобладаващите рокли, наблюдаваме още тренчове в принтове на екзотични кожи или пачуърк карета, както и детайли от овча кожа, които от стилистична гледна точка чудесно акомпанират обувките в цялостаната визия. Пачуърк мотивът отново прави поява и по грубите на вид плетива, съпоставени с нежните асиметрични миди поли...

Разглеждаме и симпатизираме, макар и един аутфит в галерията горе >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.