Golden Globe Awards 2018. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Golden Globe Awards 2018. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

Започваме годината с традиционната ни рубрика, но на преден план поставяме нетрадиционната церемония по връчването на наградите "Златен глобус". Безспорно именно тази церемония е едно от най-важните събития в кино и телевизионната индустрия. Тазгодишното награждаване не беше просто поредният панаир на суетата - организаторите имаха смелостта гласно да повдигнат въпроса за разтърсилия Холивуд скандал със сексуалното насилие, поставайки тема "I'm With Her". В знак на солидарност и като част от темата, дрескодът, както е известно, бе черно.

Отдалечавайки се от темата, но без да я умаловажаваме по никакъв начин, посвещаваме днешната си порция критики и похвали изцяло на червения килим на откриващите годината награди, Златен глобус. От списъка ни "заподозрени" съвсем изключихме звездите, които бяха достатъчно несъобразителни, че да пренебрегнат уважителния черен дрескод, тъй като отнесоха достатъчно заслужена критика от почти целия свят.

100-те нюанса черно на червения килим коментират Габи, Цвети и Петя:
 

Катрин Зита-Джоунс в Zuhair Murad

Габриела 9/10

Никак не съм почитател на naked роклите, но пък на Катрин тази й стои зашеметяващо. Може би, защото тук я няма тази пошлост, която обикновено дамите с такива рокли излъчват, затова толкова ми харесва.

Цветина 10/10

Харесва ми, въпреки че мнозина възроптаха срещу прекалено "разголената" визия на Катрин. Чудесна рокля, която зашеметява с нежен сексапил, а не с прекалена показност.

Коментари: 1

P
prolet (2018/01/11 / 09:26)
Тук място заслужава и Анджелина Джоли, която сме свикнали да гледаме в приказни рокли с дълбоки деколтета и щедро показване на крака. Но на таз годишното издание на Глобусите е в черна рокля с така актуалните пера и пухчета. Погледната до раменете изглежда скучна и демоде но в цял ръст определно е доста по различна 6/10 оценка. Все пак я предпочитам в цвят особено зелено, но щом е за кауза може и в черно.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.