Следва

Double Trouble: ART FIGHT!

Golden Globe Awards 2018. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Започваме годината с традиционната ни рубрика, но на преден план поставяме нетрадиционната церемония по връчването на наградите "Златен глобус". Безспорно именно тази церемония е едно от най-важните събития в кино и телевизионната индустрия. Тазгодишното награждаване не беше просто поредният панаир на суетата - организаторите имаха смелостта гласно да повдигнат въпроса за разтърсилия Холивуд скандал със сексуалното насилие, поставайки тема "I'm With Her". В знак на солидарност и като част от темата, дрескодът, както е известно, бе черно.

Отдалечавайки се от темата, но без да я умаловажаваме по никакъв начин, посвещаваме днешната си порция критики и похвали изцяло на червения килим на откриващите годината награди, Златен глобус. От списъка ни "заподозрени" съвсем изключихме звездите, които бяха достатъчно несъобразителни, че да пренебрегнат уважителния черен дрескод, тъй като отнесоха достатъчно заслужена критика от почти целия свят.

100-те нюанса черно на червения килим коментират Габи, Цвети и Петя:
 

Катрин Зита-Джоунс в Zuhair Murad

Габриела 9/10

Никак не съм почитател на naked роклите, но пък на Катрин тази й стои зашеметяващо. Може би, защото тук я няма тази пошлост, която обикновено дамите с такива рокли излъчват, затова толкова ми харесва.

Цветина 10/10

Харесва ми, въпреки че мнозина възроптаха срещу прекалено "разголената" визия на Катрин. Чудесна рокля, която зашеметява с нежен сексапил, а не с прекалена показност. Мисля, че на Зита-Джоунс все още й отива да се "пъха" в подобни дизайни!

Петя 8/10

Британската актриса със запазена марка - подчертан сексапил, разходи на червения килим ослепителна sheer рокля от черна дантела. Моделът подчертава женствените извивки на Катрин, а прозрачният плат не дразни дори мен, чието мнение за naked роклите не е никак ласкаво. Изумрудените бижута са отлично стилистично решение.


Гал Гадот в Tom Ford

Габриела 3/10

Да те облече “кралят на секса”, а резултатът да е антипод на думата сексапил, не се вижда често. Не знам как екипът на актрисата е позволил това да се случи - дизайнът не просто е прекалено семпъл за подобно събитие, но и по нищо не подчертава страхотните физически дадености на Гадот. Да не говорим и цялостно колко демоде изглежда...

Цветина 2/10

Харесвам много Гал като жена, но тази визия е покъртително ужасяваща. Скучна, прекалено изчистена, не навява никакво послание, камо ли да остане запомняща се картинка в ума ни. Не мисля, че скъсеното само влиза в каквато и да е симбиоза с тази драпирана рокля...

Петя 4/10

Дали благодарение на ролята си на "жена-чудо", или просто на излъчването си, Гадот е напълно усъвършенствала изкуството да изглежда силна и властна във всеки един момент. Нищо по-похвално от това, но в тези моменти винаги е по-добре, когато и визията кореспондира с демонстрираното поведение, а в нейния случай не е точно така. Ретро идеята зад модела на Tom Ford създава по-скоро старомодно усещане в комбинация със строгия блейзър и изчистената beauty визия.


Марго Роби в Gucci




Габриела 9/10

Забележителното по тази рокля всъщност е декорацията, която за съжаление тук не се вижда много добре. Но и силуетът на дизайна също е доста добре подбран, защото успява да изкара Роби от образа на сладникава блондинка и да ни я представи във все така съблазнителна светлина, но и все пак по-зряла и модно ориентирана.

Цветина 8/10

Чудесен силует и страхотно дълбоко деколте, което показва точно толкова, колкото трябва. Сребърните украски са перфектното допълнение към дюс черния дизайн, а издадените рамене подчертават леко "femme fatale" привкуса.

Петя 10/10

Австралийската актриса за пореден път блести с ослепителна визия - Gucci не се носи лесно, но Марго го прави да изглежда като детска игра.


Сара Джесика Паркър в Dolce & Gabbana

Габриела 3/10

Силуетът на роклята е изключително детински и по нищо не подхожда на възрастта на актрисата. Другото, което ме изумява е дължината на роклята - визуално дотолкова скъсява рамката на Паркър, че започвам да се чудя дали няма нещо друго нередно тук?

Цветина 2/10

Определено не съм очарована - нито от кройката, нито от нелепата дължина, нито от акцента в талията или пък полупрозрачните буфан ръкави. Доста "неприличен" избор на Сара, но тя все пак е всеизвестна със странните си модни приумици.

Петя 4/10

Ексцентрична като емблематичната си героиня от Сексът и градът, Сара Джесика се появи в модел на Dolce & Gabbana, който лично според мен би подхождал на жена поне на половината на възрастта на актрисата. Тюленото наслояване просто е излишно в случая.


Даян Крюгер в Prada

Габриела 10/10

Да, Даян винаги буди у мен възхищение с избора си на аутфити за червения килим. Не знам дали работи сама, или с помощта на стилист, но резултатът винаги е достоен за подражание пример.

Цветина 10/10

Ще си изкривя душата, ако кажа, че Даян не ми харесва. Божествено и много женствено творение на Prada. Наметалото внася един смразяващ, но същевременно много нежен, ефект във визията и допълнително усилва "Аз съм силна жена" statement-a!

Петя 10/10

Както винаги крехката Даян е пример за ходещо съвършенство. Изпипан от глава до пети, аутфитът на актрисата е поредното перфектно попадение на стилистите й.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.