Следва

LFW Mens Есен/Зима 2018: Kiko Kostadinov

Double Trouble: ART FIGHT!

Направи графитената крачка!

All fashion преди 6 години

"Тайно и срамежливо", няколко сезона поред световни модни къщи, и с по-луксозни и с по- достъпни цени за клиентите си, "почти незабележимо" подпъхваха поне по чифт art обувки в една колекция.

Изписани с графични, артистични и ръкописни слогани, изцяло апликирани върху тях, art кецовете за съжаление не спечелиха особени поздравления за фешън елемент на годината сред най-важните модни тенденции на изминалата година.

BUT, we love them! И им посвещаваме днешния си Double/Trouble!
 

 

Украсени в долната част с метални акценти, тези кецове от D&G са изработени от естествена кожа. Музикалната пайетена нота прекрасно допълва цялата експлозия от английски и италиански слогани, накипрени върху бялата обвивка на тези обувки.

Music by D&G тук>>>

Усета за естетика, композиция и еклектично комбиниране между цвят, контрастни стилистики и фешън елементи никога не принадлежи на цифрата, изписана върху задната страна на продукта. Качеството е нещо друго.

Предлагаме да погледнете тази изящна пеперуда, стилизирана и композирана между прекрасните щампи на тези бели кецове-красавци, с приятен за човешкото око изчистен силует.

Butterfly by Zara тук>>>

Анкета

Кой е вашият фаворит?

 

 

More All fashion