Следва

Pre-fall 2018: Giorgio Armani

Pre-fall 2018: Max Mara

101801...

Runway преди 6 години

Pre-fall колекцията за 2018 на Max Mara представлява завръщане към корените или по-скоро към иконичните елементи от миналото на къщата, които играят съществена роля и днес. Става въпрос именно за 101801 палтото, което още от своето създаване през 1981г. се превръща в олицетворение за образа Max Mara.

 Със своето двуредно закопчаване, кимоно ръкави и щедра оувърсайзд кройка, палтото изобразява майсторството, добрите традиции и любовта към непреходния гардероб на старата италианска къща. Именно този модел заема главната роля в последната колекция на бранда, където силуетът му бива пречупен през няколко различни призми - в трапецовиден модел; интерпретация с колан; а също и скъсено такова. С палтото в основата, визиите биват подкрепени още от красиви рокли и гащеризони от тежък креп; нежно падащи коприни с детайли от къдри по топовете, роклите и панталоните; плетива със старото лого на къщата, което и считаме като включване към актуалните за момента тенденции, но представено по много по-обран и елегантен маниер. А палитрата, както може да се очаква, е монохромна и потопена в нюансите на тъмносиньо, кемъл и бяло...

Апелираме да погледнете всичките визи в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.