Следва

It shopping list: Polka dots

Pre-fall 2018: Giorgio Armani

Верен на своя маниер на работа...

Runway преди 6 години

...Джорджо Армани представя своята последна pre-fall колекция - микс между съблазън, мрак и класика. Мракът, тълкуван тук предимно под формата на сиво-лилавата палитра, има всъщност по-дълбоко послание. Армани го използва като похват, спомняйки си за родния град Пиаченца и дълбоката сива мъгла, която обхваща околността по време на дългите зими от детството му. Това обаче не означава, че колекцията е студена, напротив, дизайнерът използва плюшени материи в гореспоменатите тонове, за да обгърне дизайните с топлина и уют.

 В балансиран микс от спортни и по-елегантни силуети, както и особено характерния за него похват от сливане на дамска с мъжка естетика, наблюдаваме раждането на чудесни визии от кашмирени палта със строго скроени копринени топове и шорти; копринена оувърсайзд парка, съчетана с кадифе панталони в абстрактен принт; както и кожен блейзър със змийски мотив, върху който пък има наслоени флорали, за да се допълнят чудесни карирани панталони в същия тон...

Повече италиански шик , в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.