Следва

It shopping list: Polka dots

Pre-fall 2018: Giorgio Armani

Верен на своя маниер на работа...

Runway преди 6 години

...Джорджо Армани представя своята последна pre-fall колекция - микс между съблазън, мрак и класика. Мракът, тълкуван тук предимно под формата на сиво-лилавата палитра, има всъщност по-дълбоко послание. Армани го използва като похват, спомняйки си за родния град Пиаченца и дълбоката сива мъгла, която обхваща околността по време на дългите зими от детството му. Това обаче не означава, че колекцията е студена, напротив, дизайнерът използва плюшени материи в гореспоменатите тонове, за да обгърне дизайните с топлина и уют.

 В балансиран микс от спортни и по-елегантни силуети, както и особено характерния за него похват от сливане на дамска с мъжка естетика, наблюдаваме раждането на чудесни визии от кашмирени палта със строго скроени копринени топове и шорти; копринена оувърсайзд парка, съчетана с кадифе панталони в абстрактен принт; както и кожен блейзър със змийски мотив, върху който пък има наслоени флорали, за да се допълнят чудесни карирани панталони в същия тон...

Повече италиански шик , в галерията горе>>>

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 2 седмици

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.