Следва

Classy girls wear Pearls

Щрак, fashion, на портрет: Мода на откриването на ЕУ2018БГ

"Съединението прави силата"

All fashion преди 6 години

Обединени под силното мото и космополитния син цвят, който в разни нюанси преобладваше по вратовръзките върху принципно светлите ризи и по-тъмните костюми с елегантна кройка на върхов/н/ите политици на България и част от политиците на Европейския Съюз, снощи посрещнахме Предстедателството си.

Република България е тазгодишен домакин на Европредседателството, чиито старт бе даден снощи с изложба и презентация на българското изкуство, творчество и многовековна история на държавата. Епицентърът на събитията по повода, безспорно от голяма важност, не само за България, но и за целия териториален и стратегически план за обединена Европа, бе тържеството в Народния театър "Иван Вазов".

В контекста говорим за мода, като в името на феминизма започваме с по-нежния пол относно кой какво си облече и кой как се представи.

Цвета Караянчева - Председател на парламента

Визуално, нашето око за естетика сканира нелепи /за такъв тип събитие/ принт и кройка на сакото, принципно кореспондиращи с телосложението на дамата, но в ежедневен стайлинг. Черната, дълга до под коленете пола е, меко казано, окей. About неелегантното сияние на материята, от която е изработена полата, ще обвиним прожекторите.

Лиляна Павлова - Министър на Европредседателството

Въпреки че в ежедневните модни комбинации дамата не показа особен стил, този път изненадващо е перфектна! От прическата през нежните аксесоарни акценти, до кройката, плата, дизайна и поведението - всичко показа една културна, космополитна мощ. 

Румен Радев - Президент на България

Елегантен костюм с прецизна кройка, която разширява горната част на торса. Красив маниер и показател за достойно откриване на Европредседателството в България тази година. Изчистена бяла риза, изработена от приятна за окото материя и елегантен часовник като акцент. Много добре!

Бойко Борисов - Министър-председател

За разлика от Призидента Радев, Министър-председателят избра един по-небрежен и по- свободен като кройка тъмносин костюм с по-светъл нюанс вратовръзка в същия цвят. Индиректно, тази комбинация от елегантно и леко небрежен стил като кройка и отношение, показва космополитност и отворена позитивна нотка за сътрудничество.
 

Доналд Туск - Председател на Европейския съвет

"Кой друг, ако не вие - потомците на Спартак, наследниците на най-старата държава в Европа, вие, които никога не сте загубили бойно знаме в битка, кой друг би бил на висотата на тази важна и изключително трудна задача да се обнови европейската перспектива за целия регион? Вие винаги сте били решителни и смели, което потвърдихте и през последните години", заяви Туск."

Въпреки великолепния жест от страна на Председателя на Европейския съвет, забелязахме текстурирания в принт плат, от който е изработена красивата тъмносиня вратовръзка. Гражданите на Западна Европа имат по-различно отношение към модата от нас. Аутфитите символизират и винаги перфектно се подбират така, че изящно да кореспондират с различните конферентни и други събития от различен характер.
 

Антонио Таяни- Председател на Европейския парламент


Приятна в принт на квадрачета вратовръзка.

Жан-Клод Юнкер - Председател на Европейскта комисия

Председателят на Европейския парламент бе заложил на безупречен костюм с полка дот вратовръзка.

"Капризните" ни изисквания за естетика са задоволени. Подчертаваме, че /не само в политическия дерскод/, синьото в тъмни нюанси е перфектният цвят за космополитно, глобално и европейско сътрудничество. Хаирлия да е!

More All fashion