Седмичен ХОРОСКОП - 15.01 - 21.01

Astro преди 6 години

Новолунието в Козирог във вторник (16-ти януари) благоприятства дългосрочното плануване на цели и постижения, както и смяната на подхода ни към всичко, което ни заобикаля. Това подхранва решителността и смелостта ни, изкарвайки най-силните ни качества, които имат своя шанс да се проявят в най-подходящ аспект, носейки ни позитиви.
Силите на Новолунието в Козирог ни подтикват към продуктивност, стремеж към нови висоти, независимо дали те са личностни, или професионални – израстването във всяко едно отношение ще бъде покровителствано. Злополуките и грешките в миналото ще ни тревожат по-малко, а в някои случаи дори ще ни стимулират към по-добро.
Сега си поставяме предизвикателства, като времето ще бъде както най-добрият ни приятел, така и най-големият ни враг. Приоритетите ни трябва да бъдат пренаредени.

Венера навлиза във Водолей от 18-ти януари и ще остане там чак до 10-ти февруари, насочвайки фокуса върху знанието, хуманитаризма и важните въпроси, които касаят ситуацията, в която се намираме – в политически, исторически и социален план. Това ще ни накара да размишляваме дълбоко.
Венера във Водолей е най-добрият аспект, в който можем да се усъвършенстваме, но и да получим надежда чрез любовта. Именно романтиката и обичта са благоприятствани от тази позиция на Венера, карайки ни да свалим бариерите си, да се освободим от задръжките си, както и от разрушителните предразсъдъци и стереотипи.
 

Хороскоп

Още от Astro