Следва

Щрак, fashion, на портрет: Демна Гвасалия

MFW Mens Есен/Зима 2018: Versace

Versace Casa...

Runway преди 6 години

Преувеличената във всяко едно отношение мъжка колекция на Versace за Есен/Зима 2018-та представлява чуден микс от стрийт и пънк препратки, които обаче имат един свързващ мотив и това е Versace Casa. Точно така, извадки от известната линия за интериорен дизайн на италианската къща усилено присъстват и в прет-а-порте дефилето. Предимно под формата на особено разпознаваеми принтове, но и още пискюли, ресни и производни, елементите заиграват в тежки и плътни златни платове, удобно настанени по якетата и суичерите на мъжките и дамски модели.

Очаквано за Versace цветовете са ярки, а анималистичните принтове от зебри и тигри са умело наслоени един върху друг, заедно с ретро логата на къщата, намерили място по връхните дрехи. И докато Донатела определено е дала пълна свобода на въображението си при създаването на тази колекция, то тя все пак не забравя, че този разточителен маниер на стилизиране не би допаднал на всеки. Затова и прокарва някой друг класически и желан елемент сред line up-а като отлично кемъл палто и тъмносин костюм на фино райе.

Цялото великолепие на Д.В. в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.