Следва

Питахме мъжете: Тормозим ли се, докато ни ухажвате?

Коя е красавицата на път да измести Никол Станкулова?

Един от най-успешните български модели Нора Шопова се присъединява към екипа на NOVA като водеща на Прогнозата за времето...

Celebrities преди 6 години

Да бъда част от семейството на NOVA за мен е сбъдната мечта, поемам това ново предизвикателство с много желание и съм щастлива да бъда част от този чудесен екип‘‘, споделя Нора.

Нора се присъединява към Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като водеща на Прогнозата за времето, а едно от любимите лица на NOVA Деси Банева остава част от екипа на телевизията и ще продължи да работи по темите, с които се е занимавала и досега – климатичните промени, екология и начин на живот.

Завършила „Право“ в Университета за национално и световно стопанство, Нора може да се похвали с  богатия си  опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големи модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Elle и е първата българка, украсила два пъти корицата на модната библия Vogue.

Какво още можем да очакваме от красивата Нора, тепърва предстои да разберем.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 7 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 4 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.