Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

MFW Mens Есен/Зима 2018: Dolce & Gabbana

Ангели...

Runway преди 6 години

Озаглавена King's Angels, новата есенно-зимна колекция на Доменико Долче и Стефано Габана отново е ориентирана към по-младата публика, а моделите представляват сбор от наследници на известни семейства, но и още такива, постигнали славата си сами. Короната, разбира се, неизменно съпътства една немалка част от визиите, стилизирани в абсолютния дух на максимализма. Вталените костюми с широки ревери биват разгледани в широка цветова палитра - розово, червено, люляково, зелено и черно, а в подкрепа на силните цветове идват и декорациите от брокат, райе и бродерии. Що се отнася до материите, те биват разнообразни, но кадифето, коприната и жакардът правят чести появи.

Измежду богатия line up от 110 визии обаче концепцията на колекцията сякаш се губи. Многото различни декорации, препратки и на моменти прекаления излишък, на който иначе сме свикнали да се радваме, този път натежава, но и не само, мести фокуса от красивите майсторски творения към някаква бегла идея, която всъщност не кореспондира толкова добре.

Цялата "ангелска приказка" за мъже в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.