Следва

Модната годината в изложби: Къде, как и какво

Cartoon Network представя новия сериал „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“

В края на януари от канала ще пуснат и интерактивна игра

Movies & TV преди 6 години

От днес по Cartoon Network в България започва най-новата комедийна поредица „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“. Първият сезон ще се излъчи в периода 15 – 24 януари всеки ден от 17.30 ч.



Сериите са създадени от датските аниматори Кристиан Бьовинг-Андерсен и Ева Лий Уолбърг, които преди това са работили по хитовия сериал „Невероятният свят на Гъмбол“.
„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ е поредица от 10 триминутни епизода, следващи младия принц на гората Айвъндоу, който е получил задача от баща си, Могъщият Елен, да отиде на мисия и да се върне с магическото Златно перо на страшния Орелски крал. Придружен от неговата всеотдайна малка птица, наречена Бърт, Айвъндоу започва епично приключение, откривайки нови и загадъчни области на гората и множество странни същества по пътя.

В края на януари 2018 Cartoon Network ще стартира и онлайн интерактивна дигитална игра, насърчавайки децата и любителите на анимацията да „търсят“ заедно с Айвъндоу и Бърт Златното перо, за да преминават през ландшафта и да отключват нови епизоди.



Патриша Хидалго, главен изпълнителен директор, отговарящ за съдържанието в Cartoon Network EMEA, коментира: „Айвъндоу е наистина вълнуващ проект, начело с изключително талантлив творчески екип. Сюжетът и стилът ни предлагат чудесна възможност да представим този нов сериал по един нетрадиционен начин и с нетърпение очакваме да разбрем обратната връзка от феновете на Cartoon Network.“
Кристиан Бьовинг-Андерсън и Ева Лий Уолбърг добавят: „Айвъндоу започна като малка идея в Източен Лондон и ние сме много щастливи и горди от крайния резултат. Наистина се надяваме, че децата ще заобичат да търсят с Айвъндоу толкова, колкото и ние.“

Гледайте „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ от 15 януари всеки ден от 17.30 ч. по Cartoon Network, а в края на януари очаквайте и интерактивната онлайн игра.

More Movies & TV