Следва

MFW Mens Есен/Зима 2018: Fendi

MFW Mens Есен/Зима 2018: Giorgio Armani

Последната мъжка есенно-зимна колекция на Giorgio Armani самият дизайнер описва така: "Това е спомен за всичко красиво и създадено през годините от Armani. Много различни атмосфери."

Runway преди 6 години

Безспорно красива, в колекцията се наблюдава още елегантност от висш пилотаж в изключителни материи - кожа в лак, кашмир и вълна. По-голямата част от връхните дрехи, както и част от саката, идват с интересен стайлинг детайл, а именно няколко копчета в повече - закопчани в горната част и разкопчани в долната. Военните препратки в силуетите се тълкуват в палтата с двуредно закопчаване с осем копчета и кожени елементи в раменете, но, разбира се, всичко ретро като вдъхновение, е преразгледано през модерната призма на големия италианец.

Като още едно силно стайлинг решение се появяват лачените крокодилски ръкавици и ботуши до средата на прасеца, които побират широките панталони. Други интерпретации на кожата, с текстура или без, намират място при подчертано по-спортните скъсени якета и авиаторски палта.

Безпогрешните кройки и обраната, но въздействаща палитра изграждат основния образ на поредната великолепна колекция на Armani, но като ясен акцент там попада и кадифето. Използвано в различно наслояване и с модификация на текстурата, материята се появява както по панталони, така и по цели костюми, но и още по дългите пухкави палта...

Цялата колекция
в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.