Следва

We love: Walk of Shame, колекция Pre-Fall 2018

Fashion battle: Zebra battle

Ах, каква си антилопа, газела...

All fashion преди 6 години

Топлим се в студените дни с Gucci, и с две малки зебри апликирани и стилизирани върху това оранжево, кожа с косъм, палто.

Да, точно това божествено творение, ни спечели и вдъхнови днешния моден двубой да бъде изобразен и стилно изписан във виртуалните страници на View Sofia.

Режем и създаваме интересни колажи под формата на стайлинг предложения в модната ни и експериментална рубрика fashion battle, в която само един от редакторите печели. Правилото е семпло - днешното ориндж палто се превръща в две различни визии, а креативните идеи, родени от силните половинки в Редакцията са " комплицирани" и еклектични.

Скролнете, погледнете и долу в анкетата отговора ваш, за най-прекрасната визия, дайте.
 

Давид

Stressed, li’l depressed and f*cking GUCCI obsessed

Какво може да бъде стресиращо в живота на модните фанатици? Ежедневната енигма „какво да се облече“, като основен проблем. Заради това нешармантно време, пак и пак сняг, депресията отново се появява на прага ми. Как я излечавам? Взимам любимите палта от дрешника, никак не случайно с косъм, защото те са ф*кинг фешьн. И да, пак не случайно,залагам на жестоките кожени шедьовъри на GUCCI, защото всички сме обсебени от техните продукти. Косматото "величие" е оранжево, а на всичко отгоре има и зебри. Нещо повече? НЕ! Обичта и мощта, която придава палтото, я изразяваме калиграфски върху бяла класическа риза, покриваща горната част на широки кюлоти. За още по-голямо уцелване в центъра на вниманието, малка контрастна препратка – зелени кожени ръкавици. Сандалите са шик, въпреки силния сняг, нали? А, ако метафорично си помислихте, че зебрата е препратка към пешеходните зебри, НЕ. Оставям ви да разберете как ще я разходите...

Риза Versace 670 лв.
Кюлоти Kenzo 285 лв.
Сандали Versace 1355 лв.
Ръкавици Stella Mccartney 425 лв.
Чанта Gucci 3 855 лв. 

 

Филип

Предлагам внимателно да погледнете тази маджента чанта, изработена в Италия, със стилизирана бамбукова дръжка и закопчалка от кристали. Облечете това нежно в nude нюанс бельо, разрошете дългите си коси, Мартини с маслинка в чаша сипете. Гушнете оранжевото "животно" пред камина, в огледалото се погледнете и вашата рефлексия в него целунете.

Love yourself!

Чанта Gucci 4 674 лв.
Бельо OYSHO от 26 лв. на 16 лв.
Палто Gucci 62,449 лв.

Анкета

 Коя визия предпочитате?

More All fashion