Следва

We love: Walk of Shame, колекция Pre-Fall 2018

Fashion battle: Zebra battle

Ах, каква си антилопа, газела...

All fashion преди 6 години

Топлим се в студените дни с Gucci, и с две малки зебри апликирани и стилизирани върху това оранжево, кожа с косъм, палто.

Да, точно това божествено творение, ни спечели и вдъхнови днешния моден двубой да бъде изобразен и стилно изписан във виртуалните страници на View Sofia.

Режем и създаваме интересни колажи под формата на стайлинг предложения в модната ни и експериментална рубрика fashion battle, в която само един от редакторите печели. Правилото е семпло - днешното ориндж палто се превръща в две различни визии, а креативните идеи, родени от силните половинки в Редакцията са " комплицирани" и еклектични.

Скролнете, погледнете и долу в анкетата отговора ваш, за най-прекрасната визия, дайте.
 

Давид

Stressed, li’l depressed and f*cking GUCCI obsessed

Какво може да бъде стресиращо в живота на модните фанатици? Ежедневната енигма „какво да се облече“, като основен проблем. Заради това нешармантно време, пак и пак сняг, депресията отново се появява на прага ми. Как я излечавам? Взимам любимите палта от дрешника, никак не случайно с косъм, защото те са ф*кинг фешьн. И да, пак не случайно,залагам на жестоките кожени шедьовъри на GUCCI, защото всички сме обсебени от техните продукти. Косматото "величие" е оранжево, а на всичко отгоре има и зебри. Нещо повече? НЕ! Обичта и мощта, която придава палтото, я изразяваме калиграфски върху бяла класическа риза, покриваща горната част на широки кюлоти. За още по-голямо уцелване в центъра на вниманието, малка контрастна препратка – зелени кожени ръкавици. Сандалите са шик, въпреки силния сняг, нали? А, ако метафорично си помислихте, че зебрата е препратка към пешеходните зебри, НЕ. Оставям ви да разберете как ще я разходите...

Риза Versace 670 лв.
Кюлоти Kenzo 285 лв.
Сандали Versace 1355 лв.
Ръкавици Stella Mccartney 425 лв.
Чанта Gucci 3 855 лв. 

 

Филип

Предлагам внимателно да погледнете тази маджента чанта, изработена в Италия, със стилизирана бамбукова дръжка и закопчалка от кристали. Облечете това нежно в nude нюанс бельо, разрошете дългите си коси, Мартини с маслинка в чаша сипете. Гушнете оранжевото "животно" пред камина, в огледалото се погледнете и вашата рефлексия в него целунете.

Love yourself!

Чанта Gucci 4 674 лв.
Бельо OYSHO от 26 лв. на 16 лв.
Палто Gucci 62,449 лв.

Анкета

 Коя визия предпочитате?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.