Следва

FemForce presents Bad n Boujee

Ким & Кание станаха родители за ТРЕТИ път

Бебе Кардашян-Уест проплака вчера...

Celebrities преди 6 години

Ким Кардашян и любимият й Кание Уест вече се радват на трети наследник. Оказва се, че сурогатната майка на звездното семейство е родила момиченце.

Самата Ким обяви щастливата новина в официалния си сайт: "Тя пристигна. Кание и аз сме изключително щастливи да ви съобщим за раждането на нашата здрава и красива дъщеря. Благодарим на сурогатната си майка, която сбъдна мечтата ни. Норт и Сейнт са изключително развълнувани от появата на сестричката си."


Пищната арменка обаче така и не издава с какво интересно име са избрали да кръстят наследницата си с рапъра Уест.

Преди около година Кардашян и Кание платиха близо 50 хиляди долара на друга жена, за да износи детето им. Това се наложи, защото Ким имаше сериозни усложнения по време на втората си бременност и лекарите я посъветваха, че трета такава би била изключително рискована за нея.

37-годишната риалити звезда и 40-годишният рапър се венчаха през май 2014-та година. Първородната им дъщеря Норт проплака на 15-ти юни 2013-та година, а братчето й Сейнт се появи на бял свят на 5-ти декември преди 3 години.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 37 минути

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.