Следва

Item of the day - Пръстен от SSG

We love ... Nina Ricci Shoes

С всеки изминал сезон дизайнерите стават все по-смели в идеите си, а що се отнася до обувките, модните корифеи стават не смели, а екстравагантни, вулгарни и кардинални в решенията си...
 

All fashion преди 14 години

С всеки изминал сезон дизайнерите стават все по-смели в идеите си, а що се отнася до обувките, модните корифеи стават не смели, а екстравагантни, вулгарни и кардинални в решенията си.
 

И все пак ние ги обичаме точно заради това, че ни провокират, карат ни да мечтаем, създават различна от обичайната реалност.  А като говорим за обувки, най-силно впечатление ни направиха тези за сезон есен/зима 2009-10, които Nina Ricci представи в Париж, които просто правят впечатление и те карат да се чудиш "как ли се ходи на това?", "дали ще ми отиват?", "удобни ли са?" и т.н.


Обичаме ги, защото ни напомнят за кабаре, шумна нощ над Париж, много мъниста, кристали и шампанско, аромат на скъп парфюм и луксозни цигари. Но това не е единствената причина поради, която харесваме тези безкрайно екстравагантни обувки. В същото време ни се струват малко минималистични, изчистени, с добра идея, hard дори. Стил, който отива повече на дизайнери като Rick Owens, отколкото на Nina Ricci.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.