Следва

Double Trouble: Войната на точките

BULGARIAN models run the world!

Българките Илиана Чернакова и Кристин Илиева отново лица на световни марки.

All fashion преди 6 години

Много държим да ви се похвалим и да подчертaем, че изказването “българките са най-красивите жени” не е само клише, което се подхвърля в нелепа свалка или пък думи, с които да си галим егото една на  друга. И доказателства имаме, и доводи имаме, и невероятни момичета, и с всичко това много се гордеем!

20-годишната Кристин Илиева е новото красиво лице на пролетно-лятната колекция на италиaнската марка Twinset .Това е поредният успех на моделката , която от 2 години царства из модните столици. Работи с едни от най-добрите агенции и трупа успех след успех. Тя e лице и на есенно-зимната кампания на немския гигант New Yorker. 

И понеже успехът е по-сладък, когато е споделен, нейната колега Илиана от Inter Models също моделства по света. Илиана Чернакова, която всички добре познаваме от предишните проекти с Marc Jacobs, TopShop и Colmar, краси билбордите в цял Манхатън за есенно-зимната колекция на първокласните зимни обувки SOREL, а напролет ще я видим и в кампанията на голям козметичен бранд, който за сега се пази в тайна. 

Едно огромно Браво! от нас и нямаме търпение за още! Обичаме да се фукаме, не че нещо...

Нека им се порадваме, в галерията по-горе>>>

More All fashion