Следва

Street style вдъхновения: Homme

Double Trouble: Войната на точките

Who's gonna win?

All fashion преди 6 години

Още сме на вълна точки. Седмица по-късно те не напускат Редакцията ни и са тема за дискусия, до която стигаме в даден момент. Днес на дневен ред не е какво и къде сме си харесали, ами войната между марките или така нареченият “Double trouble”.



За никого не е тайна, че по-достъпните марки често, да не кажем постоянно, взаимстват идеите си от high class брандовете и се получава ефектът copy-paste. Неизбежно е, но пък и донякъде полезно.

Днешният ни моден дебат се фокусира върху polka dots роклите:

ZARA на цена от 79,95 лв.

Зара са явяват като прецедент щом стане въпрос за присвоени дизайни. Въпреки това тази рокля определно влиза в нашия wish list. Харесва ни тежко падащият плат на средни по големина точки и червеният акцент на яката, който придава завършеност на цялата идея. 7/8 ръкавът ни е сред фаворитите от край време - изключително секси детайл, който издължава ръката като я прави по-нежна. Страхотен завършек на тази maxi рокля.

От другата страна на ринга седи....

HAIDER ACKERMANN на цена от 1770 лв.

Разбира се, приликите са осезаеми. Принтът и дължината на роклята са почти напълно идентични. Разликите са в деликатната прозрачност на плата при този модел и по-късият ръкав. Червеният акцент също не присъства във визията, но е налице отвореното деколте, което привлича погледа със същата лекота. Има леки различия в кройките на двата модела както и в разположението на цепките по дължината. 

Анкета

Кой е вашият фаворит?

More All fashion