Следва

Street style вдъхновения: Homme

Double Trouble: Войната на точките

Who's gonna win?

All fashion преди 6 години

Още сме на вълна точки. Седмица по-късно те не напускат Редакцията ни и са тема за дискусия, до която стигаме в даден момент. Днес на дневен ред не е какво и къде сме си харесали, ами войната между марките или така нареченият “Double trouble”.



За никого не е тайна, че по-достъпните марки често, да не кажем постоянно, взаимстват идеите си от high class брандовете и се получава ефектът copy-paste. Неизбежно е, но пък и донякъде полезно.

Днешният ни моден дебат се фокусира върху polka dots роклите:

ZARA на цена от 79,95 лв.

Зара са явяват като прецедент щом стане въпрос за присвоени дизайни. Въпреки това тази рокля определно влиза в нашия wish list. Харесва ни тежко падащият плат на средни по големина точки и червеният акцент на яката, който придава завършеност на цялата идея. 7/8 ръкавът ни е сред фаворитите от край време - изключително секси детайл, който издължава ръката като я прави по-нежна. Страхотен завършек на тази maxi рокля.

От другата страна на ринга седи....

HAIDER ACKERMANN на цена от 1770 лв.

Разбира се, приликите са осезаеми. Принтът и дължината на роклята са почти напълно идентични. Разликите са в деликатната прозрачност на плата при този модел и по-късият ръкав. Червеният акцент също не присъства във визията, но е налице отвореното деколте, което привлича погледа със същата лекота. Има леки различия в кройките на двата модела както и в разположението на цепките по дължината. 

Анкета

Кой е вашият фаворит?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.