Следва

MFW Mens Есен/Зима 2018: Louis Vuitton

Демна Гвасалия с исторически мъжки pre-fall на Balenciaga

Дизайнерът-бунтовник не се кефи да седи мирен...

Runway преди 6 години

И не че друго сме очаквали под неговото авторство, но този сезон Balenciaga игнорират традиционното сезонно разписание. Вместо колекция Есен/Зима 2018 креативният директор на бранда Демна Гвасалия представя мъжка при-колекция, де факто първата в историята на френската марка.

Дизайнерът не се юрва да демонстрира достижението си на Седмицата на модата в Париж, а снима моделите върху градските тротоари и кръстовища. "Исках да покажа дрехите върху момчетата, които можем да срещнем по улиците на Париж", казва Гвасалия. Много му се е получило, и като подход, и като микс, и като разнообразие, и като сексапил.

Предстои на подиума да видим дамската колекция на Balenciaga, а днес Гвасалия успоредно ще обяви на света и това, което е подготвим за сезон Есен/Зима 2018 за собствения си бранд Vetements. Очаквайте подробен репортаж и от това важно за фешън света събитие.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.