Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Бъдещето на Instagram

Нещо ново?

All About Life преди 6 години

Нов бум в ъпдейтите на социалните мрежи...

Най-обсъжданите новини от последните 24 часа са новите настройки на инстаграм. Платформата вече ще показва кога за последно сме били активни, точно както е във фейсбук. Разликата, за наше огромно щастие, е, че сами ще можем да избираме дали това да се показва в профилите ни или не. На този етап имаме опция, в която да изключим настройките и да е както до момента. Силно се надяваме това да остане така и занапред. 

Досега едно от любимите ни неща беше "инкогнито" моментът при ползване на апликацията... Not anymore...

Можете да споделите и вашето мнение в анкетата долу >>>

Анкета

Колко точно НЕ ни харесват новите настройки на инстаграм?

More from View Sofia

Taste Sofia: Boho Time!

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.