Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

Настъпва време, в което трябва да се съобразите със субективните си желания, страсти и дейности, които ви правят щастливи. Сега вие сте на преден план.

Меркурий съвпада със Сатурн на 24-ти януари, което ще продължи до 1-ви февруари. Този аспект носи сила в живота ни. Сега ще бъдем по-смели и ще пожелаем да поведем най-големите си борби – в работата, в любовта, в личностното ни развитие. Трудностите ще подклаждат вътрешните ни сили, карайки ни да желаем промяната още по-силно.

Меркурий се намира в Козирог, образувайки секстил с Юпитер в Скорпион от 25-ти до 30-ти януари. Това е добра новина за всички, които са отворени за разширяване на познанията, дейността и възможностите си. Просперитетът ще бъде покровителстван, затова можем открито да преследваме възможностите, които ще се изправят пред нас често през тази седмица.

В петък (26-ти януари) Марс навлиза в Стрелец. Това ще повлияе на живота ни, като даде огромна енергия във всяка наша дейност. При някои знаци това може да доведе до гняв, а при други до болка, тъй като всичко ще се явява много по-експресивно и засилено пред нас. Затова някои събития ще ни се струват по-драматични, отколкото са, а някои ситуации ще ни се виждат неизбежни, а изход ще има. Затова често се позовавайте на здравия си разсъдък, особено за важните въпроси. Обръщането ни към самите нас е колкото позитивно, толкова и вредно, защото „субективното було“ може да ни ослепи за обективността. А за да можем да разполагаме с възможностите си в момента, трябва да имаме реален поглед върху тях. Иначе или ще ги изпуснем, или ще ги прахосаме.
 

Хороскоп

Още от Astro