Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Представителките на зодия Козирог през тази седмица може да очакват приятни изненади и събития, свързани с пътувания и хора от друго населено място. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за пътувания, както и за планирането и подготовката на такива. През тези седем дни вероятно ще присъствате на събиране, свързано с момче или млад мъж от кръга ви роднини или приятели.

Ще има и неочаквани развития на обстоятелства, които могат да ви разстроят, но бързо ще стъпите на земята и ще продължите напред. Просто някои новини ви разочароват.
Каквито и житейски драми да срещнете през периода, опитвайте се да не преекспонирате тяхната значимост. Пред вас ще се отворят възможности за по-добри доходи. Грабнете ги.

В началото на седмицата трудно намирате време да свършите всичко, което трябва. Това обаче ви кара да бъдете по-замечтани и търсещи освобождаващи занимания, с които можете да си починете от сивото ежедневие.

От сряда до петък виждате, че колкото по-спокойни сте, толкова по-добре се получават нещата. Няма смисъл от притеснения. Ако правите всичко по най-добрия възможен начин и останете уравновесени, то нещата ще се стекат прекрасно. Тревогата не би ви помогнала в нито една ситуация.

Ще прекарате уикенда, мислейки за добрите стари дни, в които ви се е случило нещо необикновено. 

Хороскоп

Още от Astro