Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолея, то през тази седмица приятелските ви отношения с някого ще бъдат поставени на изпитание. Сега ще разберете доколко имате искрен и верен приятел, доколко дребните недоразумения могат да развалят вашите отношения, за които сте имали съвсем различна представа. Рано или късно във всички отношения настъпват моменти, в които цялата истина излиза наяве. Това може да звучи плашещо, но всъщност е най-здравословното нещо, което може да се случи както на вас, така и на отношенията ви с хората, които ви влияят пряко.

През този период е възможно близък да потърси финансовата ви помощ, а вие да имате свои лични затруднения в този момент. Не се чувствайте виновни, ако не можете да помогнете.
Седмицата е неблагоприятна за създаване на нова връзка, но ако възникне такава, дайте й повече време за развитие и не прибързвайте с изводите.

Надявахте се, че началото на седмицата ще бъде плавно, но това не се случва така, както сте го пожелали. Ще бъдете раздразнени от различни фактори, но е възможно и да направите важни равносметки, които да ви освободят от отровно бреме, за което дори не сте подозирали.

От сряда до петък поемате контрола над всичко, което можете. Така се чувствате много по-добре и виждате реално колко неща могат да бъдат променени и кои – не съвсем.

Уикенда прекарайте с хора, които ви носят само позитивни емоции.

Хороскоп

Още от Astro